Lectură de un minut

31 Aug 2023 - Știri și Noutăți

Flanco deschide un nou magazin în Alba-Iulia

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Flanco a deschis astăzi un nou magazin în Alba-Iulia, plasat în Carolina Mall, cel mai mare centru comercial din județ, inaugurat în aceeași zi. Cu o suprafață de 500 mp și dotări orientate spre sustenabilitate, precum etichete electronice și iluminare LED, cel de-al doilea punct de vânzare Flanco din oraș și-a întâmpinat primii clienți. 

Sursa foto: Flanco

Retailerul a pregătit oferte speciale cu ocazia inaugurării magazinului, dar și 100 de vouchere în valoare de 100 de lei, pentru primii 100 de clienți. Totodată, aceștia vor avea acces la întreaga suită de servicii pusă la dispoziție de Flanco la nivel național.

Toate cele 159 de magazine din rețeaua Flanco, aflate în 113 orașe ale țării, oferă clienților posibilitatea de a face cumpărături cu cardul de credit cu până la 40 de rate fără dobândă. Totodată, clienții care nu dețin un card de credit, au posibilitatea de a-și achita cumpărăturile în 3 sau 4 rate, direct cu cardul de salariu.

De asemenea, pe tot parcursul anului, clienții pot beneficia de vouchere pentru electrocasnice mari în valoare de 300 de lei, prin programul Rabla al retailerului.

Magazinul Flanco din Carolina Mall este deschis de luni până duminică în intervalul orar 10:00-22:00, la adresa centrului comercial – strada Alexandru Ioan Cuza nr. 2.

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 159 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 113 orașe ale României.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Flanco deschide un nou magazin în Alba-Iulia