Lectură de 2 minute

01 Aug 2023 - Știri și Noutăți

tbi bank introduce Buy Now Pay Later și în magazinele fizice Flanco

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Pentru a ajuta cât mai mulți clienți să beneficieze de instrumentul de finanțare Buy Now Pay Later, folosit de obicei pentru cumpărăturile online, și în mediul offline, tbi bank introduce soluția de finanțare în magazinele Flanco, unul dintre cei mai mari retaileri din România.

Sursa foto: Flanco

Expansiunea retailului din ultimii ani a fost determinată atât de achizițiile online, cât și din magazine, dar inflația a creat un mediu economic și social complicat, în special în acest an. În acest context, retailerii caută să integreze cât mai multe opțiuni de finanțare, inclusiv în magazine.

Parteneriatul dintre tbi și Flanco, început în 2018, evoluează astfel prin extinderea soluției de finanțare BNPL și pentru cumpărăturile offline. Clienții au acum opțiunea de a face cumpărături în 4 rate fără dobândă și din magazinele fizice din rețeaua Flanco, în plus față de magazinul online.

Chiar dacă retailul fizic s-a confruntat cu provocări în ultimii ani, credem în valoarea experienței de cumpărare în magazin. Acum, mai mult ca niciodată, consumatorii vor flexibilitate, transparență și opțiuni de plată convenabile, a spus Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

Flanco este cel mai dinamic retailer electro-IT din România, prezent cu peste 150 de magazine în 112 orașe, cu o experiență de aproape 30 de ani. De la înființare și până astăzi, peste 5 milioane de familii au cumpărat de la Flanco.

𝐭𝐛𝐢 bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est și lider regional în domeniul soluțiilor de plată alternative, care a construit un ecosistem prin îmbinarea instrumentelor de finanțare cu shopping-ul pentru a răspunde nevoilor clienților. Se concentrează pe sprijinirea comercianților pentru a-și dezvolta afacerile, precum și pe oferirea de produse și servicii financiare consumatorilor, care să le facă viața mai ușoară.

Fondat în 1994, retailerul electro-IT Flanco are venituri anuale de peste 200 de milioane de euro și având peste 1.400 de angajați. Compania are o rețea de peste 150 de magazine în 112 orașe. De la înființare și până astăzi, peste 5 milioane de familii au cumpărat de la Flanco.

Citeste si:
Parteneriat între Mokka și ESD: la ce servicii și produse în rate au acces acum clienții
Parteneriat între Mokka și ESD: la ce servicii și produse în rate au acces acum clienții
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  tbi bank introduce Buy Now Pay Later și în magazinele fizice Flanco