Lectură de un minut

24 Aug 2023 - Știri și Noutăți

FineStore se alătură comunității CTP prin închirierea unui depozit de aproape 10.000 mp

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

CTP, proprietar și dezvoltator de spații logistice și industriale din Europa, a livrat pentru FineStore, cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România, un depozit de aproape 10.000 mp în CTPark Bucharest North, amplasat în zona Ștefănești - Afumați din nordul Capitalei.

Sursa foto: CTPark

Depozitul este dezvoltat astfel încât să poată răspunde tuturor nevoilor FineStore, care și-a propus, încă de la deschiderea sa din 2014, să găsească soluțiile cele mai bune pentru ca iubitorii de gusturi fine să poată comanda băutura preferată simplu, rapid și la un preț corect oriunde s-ar afla în țară.

Noul spațiu închiriat de FineStore este amplasat în parcul industrial CTPark Bucharest North și dispune de o parcare generoasă, destinată exclusiv clienților care doresc să ridice personal din depozit produsele comandate online.

Situat în zona Ștefănești-Afumați, parcul industrial oferă spații flexibile pentru orice tip de afacere. Parcul logistic din județul Ilfov are o suprafață totală de 21 de hectare și este amplasat pentru a răspunde nevoilor clienților din sectorul retailul online, datorită unui acces facil către București.

Tranzacția a fost consiliată de compania de consultanță imobiliară iO Partners.

Depozitul de aproape 10.000 mp livrat pentru FineStore susține planurile de extindere ale companiei, oferind acces facil către toate marile orașe din țară.

CTP este proprietar, dezvoltator și administrator de proprietăți imobiliare logistice și industriale listate în Europa, în funcție de suprafața închiriabilă brută, deținând 11 milioane de metri pătrați de GLA în 10 țări la 30 iunie 2023. CTP certifică toate clădirile noi în conformitate cu BREEAM Very Good sau mai bine și a obținut un rating ESG "Low-Risk" de la Sustainalytics, subliniind angajamentul său de a fi o afacere sustenabilă.

Citeste si:
CTP achiziționează încă 270.000 de metri pătrați de depozite și 30 de hectare de teren
CTP achiziționează încă 270.000 de metri pătrați de depozite și 30 de hectare de teren
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  FineStore se alătură comunității CTP prin închirierea unui depozit de aproape 10.000 mp