Lectură de 2 minute

28 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Germanii de la Tmax își extind capacitatea de producție din CTPark Sibiu cu o nouă linie de produse

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Tmax a intrat pe piața din România în 2021, prin închirierea unei suprafețe de 2.000 mp în CTPark Sibiu. Compania și-a extins suprafața ocupată mai devreme decât era planificat, pe fondul cererii în creștere. Tmax este specializată în proiectarea și fabricarea sistemelor de izolare termică și fonică pentru automobile. 

 

Sursa foto: CTP Tmax

Grupul CTP, unul dintre cei mai mari dezvoltatori și administratori de spații industriale și logistice din Europa Continentală, își dezvoltă parteneriatul cu Tmax, producătorul german de sisteme de izolare fonică și termică pentru motoare din sectorul auto.

Grupul german Tmax a intrat pe piața din România în 2021 prin lansarea facilității de producție din Sibiu, care s-a alăturat celor existente deja în Germania, Serbia, Italia, China și Statele Unite ale Americii, pentru a reduce riscurile care ar putea apărea la nivel global, îmbunătățind în același timp capacitatea de livrare.

O nouă linie de produse care conține materiale izolatoare textile a fost repartizată unității de producție din Sibiu, care se află în CTPark Sibiu și deservește clienții din toată Europa.

Extinderea Tmax la Sibiu nu creează doar noi locuri de muncă pentru specialiștii locali, ci și oportunități de creștere pentru economia locală. Oferă, de asemenea, un avantaj strategic, întrucât locația Sibiului în centrul României plasează unitatea de producție în imediata apropiere a altor țări europene.

CTPark Sibiu este situat la jumătatea distanței dintre București și granița cu Ungaria, aproape de două rute europene importante, E68 și E81, și oferă acces ușor atât la granița de sud, cât și la cea de vest a țării. Parcul industrial se întinde pe aproximativ 25.000 de metri pătrați și va fi extins cu încă 20.000 de metri pătrați în următoarele 12 luni.

CTP deține și un al doilea parc industrial în Sibiu, CTPark Sibiu East, care se află la doar 300 de metri de autostrada A1 Sibiu-Nădlac. CTP deține depozite de clasa A, cu o suprafață totală de aproximativ 2,5 milioane mp, în numeroase orașe din România, precum: București, Arad, Brașov, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda sau Târgu Mureș.

CTP, proprietar, dezvoltator și administrator de proprietăți imobiliare logistice și industriale listate la bursă din Europa în funcție de suprafața închiriabilă brută, deține 10,5 milioane mp GLA în 10 țări la 31 decembrie 2022.

Citeste si:
Germanii de la Dachser au bugetat investiții de peste 500 de milioane de euro, în 2024
Germanii de la Dachser au bugetat investiții de peste 500 de milioane de euro, în 2024

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Germanii de la Tmax își extind capacitatea de producție din CTPark Sibiu cu o nouă linie de produse