Lectură de un minut

03 Mai 2022 - Știri și Noutăți

eMag introduce noi facilități la easybox: Clienții vor plăti aceeași taxă pentru orice comandă de la retailer sau de la magazinele partnere

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Clienții eMAG vor avea parte de un proces și mai simplificat de achiziție în ce privește livrarea la easybox, fie că vor comanda de la eMAG sau de la un comerciant din Marketplace. Astfel, pentru orice comandă plasată de la seller pe eMAG, clienții vor achita o taxă fixă de 9,99 de lei pe comandă. În cazul în care un client plasează o comandă care conține produse de la mai mulți selleri, această taxă se va aplica pentru fiecare seller în parte. Serviciul rămâne gratuit pentru clienții care au un abonament Genius, pentru produsele cu marcajul Genius.

„Oamenii caută soluții cât mai simple, care să le ofere flexibilitate în organizarea timpului, iar cu ajutorul tehnologiei, livrarea la locker reușește acest lucru, dovadă fiind adopția foarte rapidă a acestei metode de către clienți, deoarece astăzi, una din două comenzi plasate pe eMAG este livrată la easybox. Mai mult, oferirea acestui serviciu de către eMAG și pentru comenzile plasate la selleri vine și cu economii la bugetele clienților, care acum vor achita o taxă de livrare, în medie, cu 25% mai mică pentru fiecare comandă pe care o efectuează în Marketplace, a declarat Stejara Pircan, Senior VP eMAG.

eMag vrea să extindă serviciul easybox

Serviciul easybox, dezvoltat de către Sameday, care permite ridicarea și returul comenzii oricând, din proximitatea casei sau a biroului, a fost extins în toată țara, ajungând la 2.700 de unități. Dată fiind preferința tot mai accentuată a oamenilor pentru livrarea la locker, eMAG are în vedere extinderea acestui tip de serviciu și către rețelele altor curieri.

Totodată serviciul Genius cu livrare rapidă și transport gratuit la easybox a ajuns la peste 340.000 de clienți activi, care economisesc aproape patru zile din an, pe care altfel le-ar consuma în magazine sau pe drum către centrele comerciale.

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România. De 20 de ani, compania investește constant în servicii digitale bazate pe tehnologii dezvoltate în România, care ajută clienții să economisească timp și bani, și a creat un ecosistem regional, exportând modelul local cu succes în Bulgaria și Ungaria.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  eMag introduce noi facilități la easybox: Clienții vor plăti aceeași taxă pentru orice comandă de la retailer sau de la magazinele partnere