Lectură de un minut

23 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Dan Crișan preia funcția de COO al PENNY 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

PENNY anunță astăzi schimbări în echipa de conducere, în vederea consolidării și alinierii la obiectivele strategice pentru perioada următoare. Începând cu ianuarie 2024, Dan Crișan, care a deținut funcția de Director Național de Vânzări al PENNY România în ultimii 10 ani, va deveni noul COO al PENNY | REWE România.

Sursa foto: Penny

Dan Crișan preia funcția de COO al PENNY România, în locul lui Marek Dolezal, care devine CEO al BILLA Slovacia. Cu o experiență de peste 20 de ani în companie, Dan Crișan a fost în ultimii ani Director Național de Vânzări la PENNY, conducând o echipă de peste 3.000 de oameni la nivel național.

Dan Crișan va coordona departamentele Vânzări, Logistică, Comerț Digital și Sustenabilitate, aducându-și expertiza vastă într-un rol strategic pentru dezvoltarea continuă a companiei în piața românească.

Daniel Gross, CEO PENNY România, va coordona în continuare nouă departamente: Expansiune, Construcții, Achiziții, Marketing Strategic, Calitate, Supply Chain, Audit intern și Securitate, Strategie și Managementul proiectelor, Comunicare Corporativă.

Raffaele Balestra, CFO PENNY România, își va păstra responsabilitățile curente, supervizând departamentele Controlling, Contabilitate, Resurse Umane, Juridic, Conformitate și Public Affairs, IT și MPDA.

PENNY și-a deschis primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 352 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 6.500 de angajați.

PENNY se află printre organizațiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2023 în România. Certificarea de Angajator de Top reflectă grija și angajamentul pentru echipă și performanțele în practicile de resurse umane.

Citeste si:
Începe Colecta Națională de Alimente: în ce magazine puteți dona 
Începe Colecta Națională de Alimente: în ce magazine puteți dona 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Dan Crișan preia funcția de COO al PENNY