Lectură de 3 minute

24 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Credex și Brico Depot devin parteneri comerciali în vânzarea de produse prin servicii de credit

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Credex, instituție financiară nebancară, începe un parteneriat cu Brico Depot, începând cu luna martie. Soluțiile de finanțare oferite de Credex vor fi disponibile, în toată țara, în cele 35 de magazine Brico Depot. Astfel, clienții companiei de bricolaj și materiale de contrucții vor putea achiziționa, în locațiile fizice, produsele în rate, prin credit.

Se pot achiziționa prin servicii de creditare toate categoriile de produse, de la bricolaj, articole pentru grădină și până la materiale de contrucții, cu dobândă avantajoasă începând de la 1%.

“Ne adresăm clienților cu planuri de renovare a casei, pentru care o modalitate de plată în rate ar fi soluția ideală. Ne dorim ca prin acest parteneriat cu Brico Depot să oferim posibilitatea cât mai multor clienți să își pună planurile în aplicare. Utilizăm un flux digital de creditare, iar cei care aplică pot afla răspunsul simplu și rapid, pe loc”, declară Edvin Abdulachim, director general Credex Broker.

Clienții Brico Depot pot aplica direct în magazin pentru finanțare de articole de până la 20.000 lei, la birourile dedicate Credex, având la dispoziție o perioadă de rambursare între 6 și 59 de luni. Întreg procesul de finanțare are loc în magazinul Brico Depot, cu suportul oferit de consultanții Credex. După aprobarea creditului, clienții pot pleca acasă cu produsele alese din magazin. În acest moment, această metodă de plată este disponibilă exclusiv în magazinele fizice din rețeaua Brico Depot.

"Casa, grădina, confortul familiei sunt mai importante ca oricând în contextul actual. Prin parteneriatul nostru, încercăm să oferim clienților noștri mai multe opțiuni de plată care să facă procesul de amenajare a locuinței accesibil tuturor. Perioada următoare este una de interes pentru categoriile grădină și construcții și credem că oferta variată de finanțare va face proiectele mai ușoare pentru clienții noștri”, declară George Arsene, manager financiar, Brico Depot.

Activitatea principală de creditare pentru bunurile de consum a companiei se realiza, până în prezent, prin intermediul principalilor parteneri: Altex, Media Galaxy și Mobexpert.

Înființată în anul 2018, Credez este o instituție financiară nebancară, înscrisă în Registrul Special al Băncii Naționale. Compania face parte din grupul Altex România. În prezent, compania oferă o gamă variată de produse financiare: credite de bunuri de consum, credite de nevoi personale și asigurări de viață în parteneriat cu Metlife.

Activitatea de creditare a companiei se realizează prin intermediul partenerilor comerciali (ALTEX, Media Galaxy, Mobexpert, SF Travel), Dealeri auto (noi și second hand), Credex Broker și structura internă de agenți de vânzare (vânzări directe) dar și online prin intermediul Aplicației Mobile Credex și platforma site-ului Credex IFN.

Citeste si:
Afaceri românești cu tradiție|Rottaprint, businessul cu etichete al unui profesor de matematică, ce a început ca un hobby
Afaceri românești cu tradiție|Rottaprint, businessul cu etichete al unui profesor de matematică, ce a început ca un hobby

Credex IFN acordă credite cu sume ce pornesc de la 500 lei până la 50.000 lei, cu o perioadă de rambursare de la 2 luni și până la maximum 5 ani.

Brico Depôt România, parte din grupul Kingfisher, a intrat pe piața din România în 2013, după achiziția lanțului de magazine Bricostore. În urma achiziției Praktiker din 2017, Brico Depôt devine al doilea jucător de pe piața DIY din România, cu 35 de magazine și peste 2600 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Credex și Brico Depot devin parteneri comerciali în vânzarea de produse prin servicii de credit