Lectură de 2 minute

15 Jan 2021 - Știri și Noutăți

cora a lansat cora Pro, serviciu de comenzi pentru companii

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

cora România, parte a grupului franco-belgian Louis Delhaize, lansează serviciul cora Pro pentru companii, adresându-se astfel unei noi categorii de consumatori. 

Serviciul cora pentru companii implică și alocarea unui asistent cora pe durata procesului de aprovizionare, modalități multiple de plată, reduceri și livrare gratuită pentru comenzi de peste 1000 de lei. Comenzile se pot plasa atât online, cât și prin intermediul emailului. Astfel, clienții cora Pro pot opta să se înregistreze, momentan, online cu cont de client persoană fizică sau trimițând datele companiei la adresa officepro@cora.ro, prin completarea unui formular. În al doilea semestru al acestui an va fi disponibilă o secțiune online dedicată serviciului cora Pro.

După plasarea comenzii online, clienții trebuie să trimită numărul acesteia, comanda urmând a fi pregătită pentru ridicare sau livrare în maximum 2 zile lucrătoare.

„Acesta este un serviciu gândit în detaliu pentru companii, de aceea întregul pachet propus include avantaje care simplifică procesul de aprovizionare. Faptul că ai la dispoziție o persoană dedicată din echipa cora, pe care o poți contacta în orice moment al procesului de aprovizionare, este categoric foarte util. Flexibilitatea condițiilor de plată este un alt avantaj, clienții putând opta pentru plata la termen, cash, card sau transfer bancar. Suntem convinși că marile și micile afaceri deopotrivă vor găsi în hipermarketul cora un aliat de încredere”, a declarat Patricia Ciolca, Manager Proiect cora PRO.

În cazul produselor persisabile, cora organizează transportul lor la temperatură controlată. În plus, există opțiunea de a comanda și produse care nu sunt listate în magazinul online. Companiile pot alege dintr-o gamă vastă de produse, de la birotică și papetărie, curățenie și igienă, la produse alimentare proaspete și congelate și coșuri cadou.

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Prezent pe piața românească din 2003, grupul operează în prezent 11 hipermarketuri în București și în marile orașe. În 2013, cora a lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România. Serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu este disponibil în București, Constanța, Cluj, Bacău și Ploieşti, oferind consumatorilor posibilitatea să comande produsele preferate online. În plus, din 2020, serviciul coraExpress permite comenzi din aplicațiile Glovo și Food Panda cu livrare în mai puțin de 60 de minute.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  cora a lansat cora Pro, serviciu de comenzi pentru companii