Lectură de un minut

11 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Coffe mate și Nestle lansează crema pentru cafea cu gust de unt de arahide și gem

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Coffee mate lansează o nouă aromă în ediÈ›ie limitată în colaborare cu Nestle. Peanut Butter & Jelly Flavored Duo Creamer este prima cremă PB&J de acest fel È™i prima combinaÈ›ie de arome a mărcii.

 

Sursa foto: Nestle

„Inspirat de iubitorii de cafea care au crescut cu sandviÈ™uri cu unt de arahide È™i gem în cutia de prânz, această noua aromă Coffee mate Duo, în ediÈ›ie limitată, va oferi fanilor un strop vesel de nostalgie È™i va celebra singura altă asociere la fel de iconică precum cafeaua È™i crema de cafea” a declarat Leonardo Aizpuru, vicepreÈ™edintele Nestlé, citează fooddive.com.

Coffee mate, citând datele IRI Market Advantage, a declarat că un motiv important pentru care brandul adaugă noi arome la gama sa este faptul că 53% dintre utilizatorii săi trec de la o aromă la alta, iar 56% sunt mereu în căutare de arome noi.

Este puÈ›in probabil ca crema de PB&J să fie ultima potrivire de arome. Nestlé a declarat că alte arome Coffee mate Duo Flavors vor fi disponibile în magazine începând cu luna decembrie.

În timp ce Coffee mate este cel mai bine cunoscut pentru arome precum French Vanilla È™i Hazelnut, brandul nu s-a sfiit să încorporeze alte mărci în produsele sale, în efortul de a le oferi consumatorilor existenÈ›i o nouă ofertă de încercat sau de a atrage cumpărători vechi sau noi.

În ultimii ani, Coffee mate a introdus arome în ediÈ›ie limitată care includ Snickers, Cinnamon Toast Crunch, Pop-Tarts È™i Rice Krispies Treats.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Coffe mate È™i Nestle lansează crema pentru cafea cu gust de unt de arahide È™i gem