Lectură de 2 minute

17 Aug 2023 - Știri și Noutăți

Pizza de la aparat: Nestlé testează un automat care face pizza în 3 minute

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Nestlé testează o modalitate de a face pizza fierbinte DiGiorno cu crustă subțire, la cerere, în locuri precum căminele universitare și aeroporturile, deoarece încearcă să mute marca „dincolo de congelator”.

Sursa foto: nestle.com

Chioșcul, care arată similar cu o mașină de închiriat DVD Redbox, permite consumatorilor să comande o pizza cu brânză sau pepperoni pentru 9 dolari. Pizza este livrată printr-un slot din aparat gata de mâncare în trei minute. De altfel, Nestlé a lansat deja un chioșc pilot la un Walmart din Colorado în aprilie și a introdus un al doilea trei luni mai târziu la o unitate a companiei din Ohio, unde dezvoltă alimente congelate.

În acest context, Nestlé a spus că cei aproximativ 100 de clienți pe care i-a chestionat, clienți ai chioșcului, s-au declarat mulțumiți de produs și de dispozitiv, scrie FoodDive.

Nestlé folosește cele două chioșcuri DiGiorno pe care le-a lansat deja pentru a stabili dacă va extinde programul pilot, dar și ritmul în care o va face și unde vor fi amplasate chioșcurile. Zonele posibile în care ar putea apărea automatul includ campusuri universitare și cămine, magazine de bricolaj și aeroporturi. Nestlé susține că este prima companie care a realizat un pilot pentru un automat de pizzerie.

Dacă Nestlé decide să extindă chioșcul la scară mai largă, aceasta ar putea permite companiei să câștige o cotă mai mare din piața de pizza congelată. De asemenea, aparatele ar putea deveni o amenințare pentru firmele de livrare de pizza, cum ar fi Domino’s și Papa John’s.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pizza de la aparat: Nestlé testează un automat care face pizza în 3 minute