Lectură de 2 minute

09 Feb 2018 - Știri și Noutăți

Cel mai nou Concept Store Mega Image s-a deschis intr-o cladire istorice din centrul Capitalei

Abonează-te pe  

Retailerul Mega Image a deschis in cadrul unui eveniment boem cel mai nou Concept Store. Acesta este situat chiar in centrul Bucurestiului, in cladirea istorica din strada Grigore Cobalcescu de la numarul 45 - un simbol pentru Bucurestiul interbelic, prezinta valoare atat din punct de vedere arhitectural, cat si istoric si urbanistic.

Pentru noul Concept Store Mega Image, cladirea a fost transformata pastrand valoarea de simbol al Bucurestiului si elementele Art Deco ale fatadei exterioare pentru a reda atmosfera orasului din perioada interbelica.

In plus, elementele moderne au fost integrate pentru a pastra specificul brandului Mega Image printr-un concept unic, atat in ceea ce priveste solutiile inovative de constructie, design-ul, cat si spatiul interior aerisit si organizat.

Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image a declarat: “Cobalcescu devine cel mai reprezentativ Concept Store din reteaua noastra, care ofera inspiratie la cumparaturi chiar in inima orasului, avand in acelasi timp si o valoare istorica prin cladirea care mentine vie povestea Bucurestiului interbelic. Este un proiect unic pe care il vom dezvolta in continuare pentru a deveni cu adevarat un spatiu valoros pentru comunitate, pastrand elementele istorice reinventate modern. Unicitatea este data si de conceptul de magazin cu care i-am obisnuit deja pe clientii nostri, cu cornere si specialitati autentice, iar in aceasta locatie venim si cu o noutate, pizzeria napoletana Pane&Pomodoro, care va fi situata in incinta magazinului si care va veni ca o completare la experienta de shopping inedita pe care vrem sa o oferim”.

Retail jobs

In noul Concept Store Cobalcescu sunt sectiuni noi precum Equilibrium Health & Wellness, Wine Gallery, Fromagerie, un raion extins de peste proaspat. Se aduce pentru prima oara in Romania conceptul specific pizzeria Pane&Pomodoro, aceasta fiind pregatita chiar in incinta magazinului.

Cladirea in care se afla noul Concept Store Cobalcescu a fost construita in perioada 1928 - 1935, proiectata de arhitectul Arghir Culina, avand functia de garaj cu atelier auto, denumita in acea perioada Garajul "Mihaescu”. In prezent, cladirea este structurata pe patru niveluri (parter si trei etaje) cu o suprafata desfasurata de aproape 6.000 mp. Noua unitate Mega Image ocupa toate nivelurile cladirii, astfel:

  • parcare la parter (30 de locuri)
  • parcare cu valet la nivelul 1 (38 de locuri)
  • magazin la nivelurile 2 si 3

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cel mai nou Concept Store Mega Image s-a deschis intr-o cladire istorice din centrul Capitalei