Lectură de 2 minute

06 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Cât de utilă este aplicația pentru șoferi MyCar Assistant? Peste 50.000 de vehicule, înregistrate pe platforma

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Peste 50.000 de vehicule au fost înscrise pe platforma MyCar Assistant, aplicaÈ›ia românească concepută ca un asistent digital auto, care răspunde la toate nevoile proprietarilor de maÈ™ini. Pentru 2023, platforma È™i-a propus să ajungă la un număr de 200.000 de automobile în aplicaÈ›ie. 

 

Sursa foto: Mycar Assistant

Creată pentru a veni în sprijinul È™oferilor, ca o aplicaÈ›ie mobilă de gestiune a datelor scadente pentru maÈ™ini personale È™i flote, MyCar Assistant centralizează documente È™i obiecte, cum ar fi RCA, ITP, Rovinieta, sau extinctorul, trusa medicală È™i până la 100 de tipuri de notificări. Astfel, È™oferii pot fi informaÈ›i din timp de statusul acestora, economisind timp È™i bani prin evitarea potenÈ›ialelor amenzi.

Anul trecut, compania a atras noi investiÈ›ii È™i a lansat o nouă versiune a aplicaÈ›iei, cu funcÈ›ionalități ce permit utilizatorilor o experiență îmbunătățită.

În topul oraÈ™elor cu cei mai mulÈ›i utilizatori se află BucureÈ™ti, Cluj, ConstanÈ›a, TimiÈ™oara È™i BraÈ™ov.

Principalele funcÈ›ionalități folosite de utilizatori în 2022 pe aplicaÈ›ia MyCar:

  • verificarea notificărilor primite constant în aplicaÈ›ie,
  • rapoartele cu situaÈ›ia generală a documentelor È™i a vehiculelor,
  • evidenÈ›a istoricului de mentenanță,
  • situaÈ›ia asigurării RCA,
  • administrarea È™oferilor unei flote,
  • administrarea daunelor,
  • asistenÈ›a privind starea vehiculelor sau evidenÈ›a cheltuielilor.

Odată cu dezvoltarea proceselor curente, fondatorii se aÈ™teaptă ca cea mai mare creÈ™tere în utilizare în 2023 să fie înregistrată pentru funcÈ›iile de obÈ›inere a asigurării RCA, administrare daune sau asset management.

Din cele peste 50.000 de vehicule înscrise în platformă, 38.000 sunt deÈ›inute de persoane fizice, în timp ce 12.000 fac parte din flote administrate pentru segmentul corporate.

Pentru 2023, MyCar Assistant se aÈ™teaptă la o creÈ™tere de până la 150.000 de autovehicule înscrise de utilizatori persoane fizice È™i 50.000 deÈ›inute de companii.

Totodată, tot pentru anul acesta, îÈ™i propune să îÈ™i extindă activitatea È™i pe plan internaÈ›ional, alegând ca primă piață externă Republica Moldova, urmând ca, până la finalul lui 2023 aplicaÈ›ia să fie disponibilă È™i în alte 5 țări.

MyCar Assistant este o aplicaÈ›ie gratuită pentru persoanele fizice, dar È™i pentru companii până la un număr de 5 autovehicule înregistrate È™i este disponibilă pentru descărcare din App Store, Google Play sau prin aplicaÈ›ia Web pentru laptop-uri sau tablete.

Citeste si:
Zalando lansează un asistent de fashion cu ajutorul ChatGPT
Zalando lansează un asistent de fashion cu ajutorul ChatGPT

MyCar Assistant este o aplicaÈ›ie românească concepută ca un asistent digital auto, ce oferă o gestiune completă a datelor scadente pentru maÈ™ini personale È™i flote, precum È™i asistență privind starea autovehiculelor, a tuturor intervenÈ›iilor efectuate, precum È™i evidenÈ›a cheltuielilor È™i posibilitatea de a obÈ›ine asigurarea RCA într-un timp extrem de scurt. AplicaÈ›ia permite din 2022 È™i accesarea opÈ›iunii de a de a solicita o platformă de tractare de oriunde din È›ară. Utilizatorii sunt în permanență la curent cu ce documente expiră, întreÈ›inerea flotei, daune È™i cheltuieli, comunicarea cu È™oferii, simplu, transparent, de pe orice dispozitiv.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Cât de utilă este aplicaÈ›ia pentru È™oferi MyCar Assistant? Peste 50.000 de vehicule, înregistrate pe platforma