Lectură de un minut

06 Sep 2022 - Știri și Noutăți

Campanie Homelux în sprijinul copiilor care merg la școală

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Magazinul Homelux derulează, pentru al treilea an consecutiv, o campanie socială adresată copiilor spitalizați la Marie Curie. Astfel, Homelux donează 5% din valoarea produselor selecționate Spitalului, pentru a ajuta copiii internați aici care, din motive de sănătate, încă nu pot merge la școală.

În cadrul campaniei sunt incluse produse dintre cele mai diverse, de la mobilă living, dormitor, bucătărie, baie, terasă și grădină, până la scaune, canapele, covoare, decorațiuni, textile și corpuri de iluminat. Practic, cumperi tot ce ai nevoie pentru casă și, implicit, iei parte la o acțiune de responsabilitate civilă, se arată într-un comunicat al companiei.

Produsele, ușor de combinat între ele, au un raport excelent calitate-preț și se încadrează în diverse stiluri de amenajare: modern, clasic, etnic și romantic. Selecția este făcută de designerii de interior Homelux și răspunde nevoii de confort pe care o resimțim zi de zi acasă și la birou.

Prin această campanie, reprezentanții Homelux își doresc să ajute cu o donație consistentă copiii internați la Spitalul Marie Curie, astfel că orice achiziție de la Homelux până pe 25 septembrie este un mic pas făcut în sprijinul celor mici.

Vă puteți alătura campaniei care mișcă inimi și să fiți eroul copiilor de la Spitalul Marie Curie, dacă alegeți produsele favorite de pe site-ul companiei sau din magazinele Homelux Focșani și Homelux DN1 Value Centre (Balotești).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Campanie Homelux în sprijinul copiilor care merg la școală