Lectură de un minut

29 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Brandul de lux BULGARI lansează o nouă geantă de mână. Cât costă aceasta

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Bulgari introduce geanta de mână BULGARI Roma, un stil nou care traduce ADN-ul unic al Maison într-un design contemporan și rafinat. Noua geantă BULGARI Roma este interpretată prin prisma lui Bruno & Nico Van Mossevelde.

Sursa foto: BULGARI

Forma mânerului genții reprezintă combinația distinctivă dintre un corp rigid și încăpător și liniile curbe ale decorului metalic. Acest element emblematic, cu sigla Bulgari cu majuscule romane, reprezintă semnătura iconică a genții și formează un cerc complet cu mânerele superioare rotunjite.

În 1975, bijutierul Roman a îndrăznit pentru prima dată să-și folosească logo-ul ca element de design gravat pe fața unui ceas, o alegere stilistică ce reprezenta la acea vreme o inovație fără precedent. De la bijuterii la accesorii și ochelari, logo-ul Bulgari a devenit în curând o marcă distinctă a stilului Maison, mai ales gravura circulară, inspirată de inscripțiile de pe monedele antice romane, a colecției BULGARI BULGARI.

Geanta are o formă versatilă, cureaua fiind detașabilă, pentru a fi purtată asemenea unei poșete sau pe umăr.

Întruchipând măiestria Bulgari, geanta este confecționată din piele de vițel, tratată natural, oferind un aspect luxos.

Materialul rafinat include și o serie de nuanțe inspirate de pietre prețioase, cum ar fi Vivid Emerald, Truly Tourmaline, Sofran Amber, Foggy Opal, Ivory Opal, argintiu și negru, exprimând ADN-ul lui Bulgari ca maestru al culorii.

Citeste si:
Magazinele Berezka: ,,Ne așteptăm la probleme logistice. Nu putem să preconizăm nimic''
Magazinele Berezka: ,,Ne așteptăm la probleme logistice. Nu putem să preconizăm nimic''

Noua geantă va fi prezentă în anumite buticuri Bulgari din întreaga lume, dar și pe B.com încă septembrie 2023, prețul său fiind de 17,700 lei.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brandul de lux BULGARI lansează o nouă geantă de mână. Cât costă aceasta