Lectură de 2 minute

13 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Auchan a dat startul reducerilor de primăvară: ce produse găsești la ofertă și până când sunt disponibile 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Până pe 2 aprilie magazinele Auchan sunt în sărbătoare, cu reduceri, oferte și beneficii la sute și sute de produse din cele mai importante categorii, într-o mare acțiune comercială, dedicată tuturor clienților – cu sau fără card de fidelitate.

Sursa foto: Auchan

Fie că este vorba despre produse alimentare sau nealimentare, din categorii precum băcănie, băuturi alcoolice și non-alcoolice, frumusețe, produse de menaj, produse pentru copii, articole pentru animalele de companie, dar și electronice și electrocasnice, românii vor putea profita de reduceri de până la 50% la produse importante, în această perioadă.

Câteva exemple de produse și avantaje:

Fără card de fidelitate:

  • Telemea de vacă în saramură Delaco, 400g, 13,40 lei / buc, reducere -40%;
  • Cafea boabe Lavazza Qualita Rossa, 500g, 24,90 lei/buc, reducere -35%;
  • Șuncă feliată Sissi, 170g, diverse sortimente, 7.90 lei/ buc, reducere de la - 26%;
  • Tigaie aluminiu teflonat 24-28 cm, diverse dimensiuni, de la 24,90 lei/buc, reducere de la -30%;

Cu card de fidelitate:

  • Ulei de floarea soarelui Spornic, 1 l, 5,90 lei / buc, reducere -20%;
  • Hârtie igienică Zewa Deluxe, 4 role, 3 straturi, diverse sortimente, 8,10 lei /buc, -50% reducere;
  • Lapte Napolact 1,5% grăsime, 1.5 l, 9,50 lei/buc, reducere -31%;
  • Scutece Huggies Care Mega, diverse sortimente, de la 60 lei / buc, reducere -33%;
  • Detergent de vase Pur Power, 1,2 l, diverse sortimente, de la 9.88 lei/buc, reducere -40%.

Mai mult decât atât, simpla folosire a cardului MyClub Auchan la cumpărături, până pe 2 aprilie, aduce șansa câștigării marelui premiu de 20.000 euro (echivalentul în lei), direct în cont sau a unuia din cele 10 premii de 1.000 Euro, echivalentul în lei transmis ca bonus pe cardul de fidelitate, în cadrul unei tombole special dedicate evenimentului comercial.

Regulamentul acțiunii se găsește pe auchan.ro și în magazine. Acțiunea se desfășoară la nivel național, iar produsele sunt disponibile în funcție de listarea lor în gamele magazinelor sau disponibilitatea lor pe auchan.ro.

Catalogul cu cele mai importante oferte se regăsește aici. Tombola cu premii totale de 30.000 Euro net, pentru cei înscriși în clubul de fidelitate al Auchan

Citeste si:
Carrefour a deschis cel de-al 57-lea hipermarket din țară
Carrefour a deschis cel de-al 57-lea hipermarket din țară

Auchan România are în portofoliu peste 430 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 7 supermarketuri și aproape 400 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care majoritatea în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro. Cu o cifră de afaceri cu taxe în 2022 de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune locuitorilor din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ omnicanal, modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, în fiecare zi.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan a dat startul reducerilor de primăvară: ce produse găsești la ofertă și până când sunt disponibile