Lectură de un minut

05 Mai 2022 - Știri și Noutăți

ANSVSA retrage de la comercializare un cunoscut suc de mere și de vișine al Kaufland

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Kaufland a anunțat că va retrage din motive ce țin de protejarea consumatorilor, un cunoscut suc de mere și de vișine, ca urmare a mai multor nereguli găsite de Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Sucul de mere și de vișine la 3 litri, marcă proprie ,,Vreau din România'', comercializat doar în magazinele Kaufland a fost retras de pe rafturi, ca urmare a depășirii valorilor admise de patulină în acest produs. Autoritatea reocmandă clienților care au cumpărat acest produs să nu îl consume și să îl ducă înapoi în magazin pentru primi banii înapoi.

,,În urma verificărilor periodice, s-a decelat o depășire a valorii admise pentru patulină în acest produs. Întrucât nu poate fi exclus vreun risc asupra sănătății şi din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, Kaufland a reacționat fără întârziere și a retras de la comercializare produsul în cauză. Clienții care au achiziționat produsul mai sus menționat cu data de valabilitate 17.11.2022, lot: 417, sunt rugați să acorde atenție acestei informări și să nu îl consume. Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal. Această rechemare vizează exclusiv produsul „ Vreau din România Suc de mere şi vişine 3L, lot: 417, data de valabilitate: 17.11.2022, conform declarației producătorului S.C. Mărul Argintiu SRL'', a transmis ANSVSA.

Sursa foto: ANSVSA

Lista magazinelor Kaufland în care a fost comercializat sucul de mere și de vișine este aici.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  ANSVSA retrage de la comercializare un cunoscut suc de mere și de vișine al Kaufland