Lectură de un minut

17 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Agricola Bacău lansează BRAVITO, o gamă de produse dedicată copiilor

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Odată cu sărbătorirea a 30 de ani de activitate, Agricola Bacău își extinde portofoliul de produse și lansează astăzi gama BRAVITO, o selecție de carne de pui, ouă, mezeluri și semipreparate dedicate copiilor.
 

Sursa foto: Agricola Bacău

Produsele se adresează copiilor cu vârsta de peste trei ani și vin în întâmpinarea nevoii părinților de a oferi produse echilibrate nutrițional, dar în același timp atractive și gustoase pentru cei mici.

Ce mănâncă copilul este o grijă permanentă de părinte, indiferent de studii, venituri sau oraș. Este o grijă zilnică, fundamentală, ce nu dispare nici când copilul se face mare și se mută la casa lui.

Grigore Horoi, președinte Agricola Bacău

Gama BRAVITO conține ouă îmbogățite în mod natural cu Omega 3, luteină și antioxidanți, pui crescut 100% fără antibiotice, mezeluri fără coloranți artificiali și potențiatori de gust adăugați și semipreparate fără coloranți, arome și conservanți.

La raft, gama se va evidenția printr-un ambalaj specific, realizat în colaborare cu Universal, care va aduce copiilor bucuria de a-și reîntâlni personajele din desenele animate preferate.

Lansarea este susținută printr-un mix integrat de comunicare și marketing, care va debuta începând de luna aceasta și va continua, tactic, până spre finalul anului.

Agricola Bacău este în piață de 30 de ani și produce cărnuri și preparate din carne, semipreparate și ouă din România.

Citeste si:
Primark dă startul campaniei masive de reduceri la hainele pentru copii
Primark dă startul campaniei masive de reduceri la hainele pentru copii

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Agricola Bacău lansează BRAVITO, o gamă de produse dedicată copiilor