Lectură de 2 minute

14 Jun 2016 - Știri și Noutăți

6 avantaje ale cumparaturilor matinale

Abonează-te pe  

Tuturor ne place sa facem cumparaturi. Fie ca vorbim despre un shopping facut in graba a celor necesare, fie ca ne plimbam cu orele pentru a gasi accesoriul potrivit pentru garderoba sau doar cautam ceva care sa ne surprinda. Insa nu gasim mereu momentul potrivit pentru asta.

 

 

 

De cate ori ai fost la magazin inainte de munca? Sau de cate ori ai ajuns la chioscul de la colt, ostenit dupa o zi plina? Si pun pariu ca niciodata nu ai avut energia necesara pentru a te motiva sa alegi alimentele care sa te ajute in prepararea cinei. Insa secretul este mai la indemana decat te astepti: cumparaturile se fac de dimineata!

De ce ar trebui sa ajungi in magazine de la prima ora? Iti prezint mai jos 6 motive sa te convinga ca aceasta este cea mai buna decizie:


1. O sa ai tot magazinul la dispozitia ta.

Nimic nu poate fi mai obositor decat aglomerarea si imposibilitatea de a intra pe culoarele dorite pentru ca prea multa lume s-a inghesuit in acelasi timp cu tine, in acelasi magazin. O sa vezi ca dimineata o sa fii doar tu. Si angajatii carora li se alatura cel mult 2-3 persoane care au avut inspiratia sa se trezeasca mai devreme pentru achizitiile preferate.

2. Casierii sunt in cea mai buna forma a lor

Poate ca inca nu s-au trezit complet si inca sunt morocanosi, dar nu poti compara dispozitia unui angajat la inceput de program cu a celui care are lucrate deja 8 ore, nu? Le poti observa usurarea cand vad la coada un singur client, in comparatie cu momentul cand vad o linie formata din zeci de carucioare.

3. Multe promotii sunt special alese pentru prima parte a zilei

Citeste si:
Ce noi magazine se deschid în Promenada Mall, până la finalul lui 2023
Ce noi magazine se deschid în Promenada Mall, până la finalul lui 2023

Nu vorbesc despre intrarile la muzee, la filme sau la cafenele. Sunt sanse mari sa gasesti printre rafturile magazinelor cateva produse care au intrat la promotii. Daca ajungi primul acolo, o sa fii cumparatorul acestora. Reducerile drastice au un anumit interval orar cand sunt valabile. In plus, la prima ora a diminetii nu esti foarte flamand, asa ca o sa te limitezi sa cumperi doar ce ai nevoie neaparat, fara sa adaugi in cos produse inutile.

4. O sa fii mai productiv pentru restul zilei

Cand iti dai seama ca mare parte din lista activitatilor a fost bifata (cumparaturile chiar iti ocupa mult timp), o sa realizezi ca te simti mai usurat. Poate chiar o sa lucrezi cu mai mult spor.

5. Magazinul o sa fie mai bine organizat si curat

Cand tu esti primul client si nu au mai fost alti zeci de cumparatori printre raioane, totul este altfel aranjat. Gasesti ce ai nevoie acolo unde stii ca ar trebui sa fie, iar podelele sunt curate. Ba chiar poti cere si informatii cand ai nevoie. Nimeni nu o sa fie plictisit sa iti raspunda sau enervat ca strange lucruri puse haotic.

6. Produsele de patiserie, cofetarie si brutarie sunt proaspete

Hypermarketurile au propriile laboratoare unde comercializeaza torturi, prajituri, paini, covrigi. Asadar, nu exista riscul ca seara sa cumperi un produs care a stat pe raft o zi intreaga.

Sursa foto aici, sursa articol aici.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  6 avantaje ale cumparaturilor matinale