Lectură de 2 minute

30 Nov 2022 - Știri și Noutăți

5 to go devine importator și distribuitor unic al aparatului de cafea Latte Art Factory, în România

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Printr-un parteneriat cu Frank Buna, 5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory. Aparatul Latte Art Factory transformă în artă prepararea cremei de lapte și crește productivitatea în cafenele cu 30%. 

Sursa foto: 5 to go

În acest moment, aparatul se află deja în 15 locații 5 to go din țară, a fost implementat și în rețeaua Chocolat și este accesibil, prin intermediul 5 to go, pentru întreaga industrie HoReCa din România, restaurante, baruri sau cafenele.

Cu Latte Art Factory, aceeași echipă dintr-o locație HoReCa poate să vândă cu 30% mai multe produse pe bază de lapte în același interval de timp. Aparatul prepară atât lapte cald, cât și rece, este potrivit pentru orice tip de lapte, inclusiv vegetal și dispune de un display intuitiv pentru alegerea băuturilor preparate.

Totodată, produsul este unul sustenabil - pierderea de lapte se reduce cu până la 20% - și permite respectarea standardelor HACCP, prin igienizarea zilnică rapidă. Un avantaj semnificativ pentru 5 to go este scurtarea termenului de training al angajaților de la 7 la 2 zile, cât și fidelizarea clienților, datorită îmbunătățirii constante a calității produselor.

5 to go se bucură de o prezență puternică în România și ne propunem dublarea afacerii în următorii ani, astfel încât să ajungem la 1.000 de cafenele până în 2027 și să ne extindem în 8 noi piețe europene.

Radu Savopol, cofondator 5 to go

Evoluția spectaculoasă 5 to go în România și în Europa se traduce prin 400 de magazine deschise în țară, o cotă de piață de 49% și prezența internațională sporită, cu operațiuni în Franța, Belgia, Marea Britanie și Ungaria și vizarea de noi piețe importante.

Datorită automatizării complete a aparatului, chiar și personalul de nivel începător poate prepara toate tipurile de băuturi de cafea fără cusur, ca un profesionist.

Citeste si:
Românii, pe primul loc la comenzile de kebab, într-un clasament Glovo: am depășit Polonia și Spania
Românii, pe primul loc la comenzile de kebab, într-un clasament Glovo: am depășit Polonia și Spania

5 to go a luat naștere în 2015, iar până în prezent a depășit pragul de 400 de unități, fiind cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est, dar și cea mai accesată franciză din România. Radu Savopol și Lucian Bădilă sunt fondatorii 5 to go, cei care au adus pe piața HoReCa din România conceptul inovator de preț unic pentru toate produsele comercializate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  5 to go devine importator și distribuitor unic al aparatului de cafea Latte Art Factory, în România