Lectură de 2 minute

09 Feb 2023 - Interviuri și Analize

Cinci locuri de unde puteți comanda mărțișoare artizanale

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

În anul 2017, Mărțișorul a fost declarat element de patrimoniu cultural imaterial de către UNESCO, după sute de ani de tradiție. Pentru cei care încă apreciază mărțișoarele artizanale, iată cinci locuri de unde pot fi achiziționate. 

Sursa foto: https://www.facebook.com/MartisoareCadou

Dacă ești în căutarea unor mărțișoare care ies din tipar sau pur și simplu apreciezi arta artizanală, acestea sunt cinci locuri de unde poți comanda mărțișoare lucrate manual pentru toate gusturile.

  • Mărțișoare Cadou

Cu o vechime de peste 20 de ani pe piață din România, Mărțișoare Cadou comercializează mărțișoare en-gros și en-detail în toată țara. Prețurile sunt accesibile, iar produsele pe care le oferă sunt diversificate. În plus, aveți și optiunea de a personaliza orice tip de mărțișor.

  • Buline.ro

Buline.ro este o platformă independentă din București, care promovează bijuteria contemporană.

Mărțișoarele fabricate de Buline.ro sunt broșe din ceramică lucrate manual și pictate cu aur coloidal. Toate mărțișoarele se fac la comandă și sunt însoțite de clasicul cartonaș, de șnurul tradițional, fiind împachetate individual.

  • Lemn în dar

Pe lângă agendele si semnele de carte, realizate din lemn, și o mare varietate de obiecte personalizate, pe site-ul Lemn în dar poți găsi cele mai inedite mărțișoare din sticlă, insigne din lemn sau broșe din aliaj.

Citeste si:
FOTO-REPORTAJ | Târg de mărțișor în București: ce am găsit la ediția 20 a Dichisar
FOTO-REPORTAJ | Târg de mărțișor în București: ce am găsit la ediția 20 a Dichisar
  • Decorela.ro

Decorela.ro realizează mărțișoare handmade variate. Decorela este o afacere de familie, iar proiectul a făcut primii pași încă de anul trecut. Daniela Voicu, managerul firmei, ne-a oferit câteva detalii despre munca pe care o depune pentru a crea aceste mărțișoare.

Materialele pe care le folosesc pentru a crea mărțișoarele mă costă între 1.500 și 2.000 de lei, iar anul trecut, când am început acest proiect, am obținut din vânzarea mărțișoarelor aproximativ 1.500 de lei. Rămâne de văzut cum va fi anul acesta.

Daniela Voicu, manager Decorela.ro

Voicu petrece între 15-20 de minute pentru a prelucra fiecare detaliu al marțișoarelor, iar pentru realizarea fiecăruia sunt folosite materiale ecologice precum licheni, iută, boabe de cafea, frânghie, flori uscate și lemn.

  • Magazinul de Mărțișoare

Magazinul de Mărțișoare este un site exclusiv dedicat mărțișoarelor de toate tipurile. Aici poți găsi o colecție de mărțișoare croșetate, mărțișoare din argint, din aur, broșe, brațări și alte accesorii personalizate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Interviuri și Analize /  Cinci locuri de unde puteți comanda mărțișoare artizanale