Lectură de un minut

11 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Ziua Verde by eMAG: angajații companiei au plantat 10 hectare de pădure în jurul hub-ului logistic de la Joița

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

eMAG a organizat Ziua Verde, un eveniment dedicat sustenabilității, în care angajații au participat la prima acțiune de plantare a companiei, desfășurată pe o suprafață de 10 hectare. Pădurea eMAG va forma în timp o centură verde în jurul centrului logistic de la Joița, certificat BREEAM.

Evenimentul Ziua Verde by eMAG s-a desfășurat la centrul logistic din comuna Joița, județul Giurgiu, în parteneriat cu Asociația Mai Mult Verde, alături de peste 300 de voluntari ai companiei, care au contribuit la împădurirea a 10 hectare de teren.

Hub-ul logistic este certificat prin metoda de evaluare BREEAM, care urmărește obținerea unui impact redus asupra mediului și atingerea unor condiții superioare de confort, fiind alimentat cu energie din surse regenerabile, generată de panouri fotovoltaice.

Acest demers face parte din Planul de Sustenabilitate al companie, care are în centrul său atingerea neutralității de

carbon în operațiunile proprii și lanțul de aprovizionare în următorii 10 ani, luând în calcul cele trei domenii de aplicare: emisii operaționale directe, indirecte și emisii indirecte din lanțul de aprovizionare.

Companie românească fondată în 2001, eMAG activează pe piața de comerț online din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ziua Verde by eMAG: angajații companiei au plantat 10 hectare de pădure în jurul hub-ului logistic de la Joița