Lectură de un minut

26 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Ziua Națională de Curățenie la cea de-a opta ediție de ,,Let’s Do It, România!'': 852.000 de kilograme de deșeuri strânse

Roxana Vasile

Peste 78.000 de voluntari au participat la Ziua Națională de Curățenie la cea de-a opta ediție de ,,Let’s Do It, România!'' în 30 de județe, care au strâns 12.1730 saci, adică 852.110 kilograme de deșeuri. Cu prilejul cele de-a opta ediții, România a depășit două milioane de voluntari care au participat la acțiunile de curățenie organizate din 2010 până în prezent.

Pe 18 septembrie, 191 de țări din întreaga lume s-au alăturat misiunii de a trăi pe o Planetă cu mai puține deșeuri. Let’s Do It, Romania! a avut ca partener principal, ca în fiecare an, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, iar evenimentul a fost susținut de Lactalis, Nivea, Teraplast, Delonghi, Decathlon și Herbalife.

”Este important că locuitorii României sunt implicați și își doresc să trăiască într-o țară cu tot mai puține deșeuri. Vă invităm să folosiți aplicația TrashOut pentru a marca zonele cu deșeuri pe care le întâlniți în natură”, a spus Anamaria Hâncu, co-fondator Let’s Do It, Romania!

Let's Do It, România! îi invită pe cei care doresc să fie parte din schimbare să fie voluntari digitali, adică să marcheze deșeurile pe care le întâlnesc în natură în aplicația TrashOut. Echipa Let’s Do It, Romania! va trimite sesizări autorităților prin platforma 4B, iar în maximum 30 de zile, acestea revin cu un status în ceea ce privește zonele respective.

Retail jobs

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ziua Națională de Curățenie la cea de-a opta ediție de ,,Let’s Do It, România!'': 852.000 de kilograme de deșeuri strânse