Lectură de un minut

01 Mar 2018 - Știri și Noutăți

Ziua Femeii la Hornbach: atelerie de bricolaj in magazine

Abonează-te pe  

Unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, Hornbach sarbatoreste Ziua Femeii cu un atelier de bricolaj. In cadrul acestuia doamnele si domnisoarele sunt invitate sa-si creeze propria tava decorativa.

In data de 3 martie, femeile care vor trece pragul magazinelor HORNBACH din tara vor avea ocazia sa participe gratuit la sesiunea de bricolaj si sa afle trucuri despre realizarea unor decoratiuni pline de culoare.

Ateliarul va fi deschis intre orele 10.00-12.00, in unitatile din Bucuresti (Berceni, Militari si Balotesti), Sibiu, Brasov si Timisoara.

Mugurel-Horia Rusu, Director General al HORNBACH Romania a declarat: „Ca in fiecare an, oferim doamnelor si domnisoarelor ocazia de a-si personaliza casa, realizand diverse obiecte si decoratiuni. Ziua Femeii ne ofera prilejul perfect pentru a face asta si ne bucuram ca putem incuraja femeile sa se exprime prin arta. In acest sens, am pregatit un atelier in care acestea vor putea crea obiecte decorative cu produse pe care le gasesc in magazinele HORNBACH“.

Retail jobs

De-a lungul celor doua ore, femeile au posibilitatea sa realizeze tavi decorative cu manere, folosind produse puse la dispozitie de catre organizatori. Participantele vor porni de la o simpla bucata de lemn, vopsita in nuanta dorita, ii vor adauga doua manere si multa imaginatie pentru a o decora pe gustul fiecareia, de la simplu si modern, cu dungi ori text, pana la clasic, cu flori si arabescuri.

La finalul workshop-ului, participantele vor pastra tavile, pe care le vor folosi pentru servirea micului dejun, dar si pentru infrumusetarea bucatariei lor.

Participarea doamnelor la atelier este gratuita, doritoarele putand lua parte la atelier fara inscriere, in ordinea sosirii, cu pana la 15 minute inainte de inceperea acestuia. Locurile sunt disponibile in limita spatiului alocat (aproximativ 20 persoane/atelier).

Citeste si:
Hornbach rambursează clienții dacă prețurile produselor scad
Hornbach rambursează clienții dacă prețurile produselor scad

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ziua Femeii la Hornbach: atelerie de bricolaj in magazine