Lectură de un minut

11 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție în ediție limitată 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Zalando, una dintre cele mai renumite platforme online de modă și lifestyle din Europa, și casa de modă Paco Rabanne lansează o colecție capsulă pentru primăvara-vara 2023.

Sursa foto: freestocks - Unsplash

Astfel, colecția capsulă pentru Zalando este alcătuită din 40 de piese: 20 de piese ready-to-wear, 17 accesorii și 3 modele de încălțăminte, inspirate de cele mai mari succese ale lui Paco Rabanne, întruchipând designul iconic al casei de modă. Utilizarea metalului și alegerea unor tăieturi inovatoare, amestecate cu culori strălucitoare de vară, sunt elemente puternice ale capsulei.

Un spectacol vizual de nuanțe vibrante și modele dinamice, această colecție capsulă își propune să stimuleze simțurile prin utilizarea de culori îndrăznețe. Fiecare piesă a fost gândită și creată pentru a oferi emoții și pentru a spori experiența senzorială, potrivit Retailtimes.

Mai mult, campania „The Capsule by Paco Rabanne for Zalando" este adusă la viață prin intermediul imaginilor de campanie în care apar talentele noii generații: cântăreața și compozitoarea franceză Crystal Murray, DJ-ul și modelul Dustin Muchuvitz și modelul Aj Yel.

De asemenea, colecția este stilizată de Glen Mban, care marchează entuziasmul de a se juca cu moda, reinventând codurile luxului pentru a exprima unicitatea individuală.

The Capsule by Paco Rabanne va fi disponibilă exclusiv pe Zalando în toate cele 25 de piețe europene începând cu 12 aprilie.

Campania de modă 360° cu Creative Direction by Flore Bottaro se lansează pe 11 aprilie și este creată în colaborare cu Kitten Production Agency.

Zalando este una dintre principalele platforme de fashion și lifestyle online din Europa. Fondată la Berlin în 2008, compania oferă o gamă largă de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și beauty celor peste 49 de milioane de clienți activi în 25 de țări.

Citeste si:
Zara și H&M au devenit acționari majoritari ai unei companii de reciclare textilă
Zara și H&M au devenit acționari majoritari ai unei companii de reciclare textilă

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție în ediție limitată