Lectură de un minut

14 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Yellow.Menu lansează un serviciu pentru companiile care vor să ofere extra-beneficii angajaților

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Yellow.Menu, restaurantul virtual cu livrare în București și Cluj-Napoca, a încheiat un parteneriat cu HealthU, furnizor de servicii de nutriție personalizate și a dezvoltat brandul virtual Yellow.Office, dedicat companiilor care vor să ofere extra-beneficii angajaților, în special în intervale aglomerate, cum ar fi Black Friday și perioada sărbătorilor.

Specificul businessului a stat de altfel la baza parteneriatului cu HealthU, furnizor de programe personalizate de healthy lifestyle, care includ diete stabilite de nutriționiști, antrenamente de fitness, ședințe de coaching și mindfulness pentru un echilibru între minte și corp.

Yellow.Office, aplicație și servicii personalizate pentru companii

Din luna octombrie, Yellow.Menu a lansat un brand virtual nou, dedicat segmentului B2B, Yellow.Office, prin care companiile pot oferi angajaților un meniu zilnic variat, prin intermediul unei aplicații personalizate.

„Până acum, clienții care au contractat acest serviciu vin din zona e-commerce, retail și curierat, segmente de piață pentru care această perioadă a anului este mult mai solicitantă”, a explicat Adrian Ciucur, CEO Yellow.Menu.

Acest serviciu se adresează companiilor cu minim 30 angajați, iar prețul meniurilor pornește de la 25 lei.

Yellow.Menu oferă posibilitatea de a comanda meniuri gourmet pentru mic dejun, prânz sau cină, acasă sau la birou, cu livrare oriunde în București și Cluj-Napoca, inclusiv la o oră prestabilită sau pe bază de planificare săptămânală.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Yellow.Menu lansează un serviciu pentru companiile care vor să ofere extra-beneficii angajaților