Lectură de 2 minute

07 Sep 2022 - Știri și Noutăți

Altex a reamenajat magazinul din complexul Iulius Mall Cluj-Napoca

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Altex, liderul pieței electro-IT din România, continuă strategia de modernizare și tehnologizare a centrelor sale de servicii. Cel mai recent magazin reamenajat este centrul Altex, din incinta complexului Iulius Mall din Cluj Napoca, unde clienții sunt așteptați începând cu data de 8 septembrie. 

”Campania de modernizare și tehnologizare a magazinelor a pornit din dorința de a oferi clienților o experiență completă de cumpărături. Acum, la finalul procesului de reamenajare a magazinului Altex, din complexul Iulius Mall, din Cluj, putem afirma că această unitate a ajuns la standardul dorit de companie și îi așteptăm pe clujeni, în număr cât mai mare, să profite de o gamă extinsă de produse, la cel mai bun raport calitate-preț, dar și de o experiență in store îmbunătățită”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Magazinul se află ȋn incinta complexului Iulius Mall, din Cluj-Napoca (Str. Alexandru Vaida Voievod, nr.53-55, cartier Gheorgheni), are o suprafață comercială de peste 1.300 mp și un stoc de peste 47.000 de produse. Retailer-ul mai deține două magazine ȋn oraș: Media Galaxy, din centrul comercial Vivo, și Altex, din centrul comercial Aushopping Iris.

În urma campaniei de modernizare și retehnologizare a fost schimbat mobilierul, pardoseala, instalațiile de securitate și cele electrice, dar și sistemul de climatizare. Sistemul tradițional de iluminat a fost înlocuit cu unul de tip LED, care oferă un consum de energie mult mai redus. În plus, au fost introduse displayuri digitale care oferă clienților o experiență in store mult mai bună. De asemenea, magazinul Altex este dotat cu sistemul de etichetare electronică, ce asigură o vizibilitate crescută a prețurilor la raft, dar și o schimbare rapidă și conformă a acestora.

Magazinul îi așteptă pe locuitorii municipiului Cluj-Napoca, dar și pe cei din împrejurimi, cu un stoc mai mare de produse, dar și multe surprize.

În perioada 8 – 14 septembrie, toți clienții Altex pot profita de ofertele dedicate la produsele electro-IT mult dorite. În plus, aceștia beneficiază de transport gratuit la comenzile online de minimum 100 de lei și pot opta pentru serviciul de livrare cu doi curieri, pentru produsele voluminoase.

Magazinul va fi deschis de luni până duminică între orele 10:00 – 22:00, excepție făcând în data de 8 septembrie, atunci când programul o să fie unul extins, de la 07.00 la 22.00.

Special pentru acest eveniment Altex Travel a pregătit două oferte speciale:

Citeste si:
Altex dă startul campaniei Black Friday de iarnă
Altex dă startul campaniei Black Friday de iarnă
  • Charter Hurghada, Egipt, Titanic Aqua Park Resort 4*, 7 nopți, avion, UAI, loc în cameră dublă - 679 euro/persoană, din 2.10.2022
  • Charter Dubai, EAU, Rove At The Parks 3*, 7 nopți, fără masă, loc în camera Rover - 699 euro/persoană, din 17.11.202.

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex a reamenajat magazinul din complexul Iulius Mall Cluj-Napoca