Lectură de 3 minute

24 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Xiaomi deschide al doilea magazin din România, în Sun Plaza, unde va comercializa toată gama de produse și accesorii

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Compania de tehnologie Xiaomi inaugurează sâmbătă, 28 august, un nou magazin Xiaomi, situat la etajul 1 al centrului comercial Sun Plaza din București, începând cu ora 11:00, potrivit unui comunicat de presă. 

Xiaomi Store Sun Plaza este cel de-al doilea magazin local al producătorului și reprezintă un pas înainte pentru atingerea obiectivului pe termen lung al companiei de a avea un Xiaomi Store în fiecare oraș mare din România.

Noul concept store este deschis în colaborare cu distribuitorul autorizat DPhone.

„Flagshipul Xiaomi din centrul comercial Sun Plaza este prima investiție DPhone pe piața din România. Xiaomi a înregistrat recent rezultate spectaculoase în România, iar momentul inaugurării noului magazin nu putea fi mai bun. Plănuim să investim în continuare în România și să inaugurăm în perioada următoare o serie de noi magazine Xiaomi”, a declarat David Chen, general manager DPhone Retail.

Amenajarea interioară a magazinului a fost realizată în acord cu identitatea de brand Alive, noul concept de design lansat de Xiaomi în prima parte a anunului 2021.

Produsele din Xiaomi Store Sun Plaza

În magazin se va găsi portofoliul extins de telefoane inteligente, dar și cele mai populare produse din ecosistemul Xiaomi, precum purificatoare de aer, trotinete electrice, brățări inteligente, dar și numeroase produse din categoria smart home.

O serie de oferte speciale și promoții vor fi disponibile în ziua inaugurării.

Citeste si:
Pantofi sport falsificați, estimați la 3 milioane de euro, depistați de polițiștii de frontieră din Constanța
Pantofi sport falsificați, estimați la 3 milioane de euro, depistați de polițiștii de frontieră din Constanța

Primii 100 de clienți care achiziționează orice produs Xiaomi care nu face parte dintr-o ofertă promoțională vor primi un cadou, în funcție de seria notată pe tichetul de acces în magazin. Tipurile de cadou variază de la trotinete electrice, telefoane inteligente sau earbuds și până la produse din ecosistemul Xiaomi, precum fierbătoare electrice, cântare sau baterii externe.

Câte 40 de bucăți din patru tipuri de telefoane inteligente midrange și flagship vor fi disponibile cu reduceri de până la 43%.

Totodată, o serie de produse din ecosistemul Xiaomi, precum trotinete electrice, purificatoare de aer și ceasuri inteligente, vor fi disponibile la prețuri speciale, reduse cu până la 50%.

Participanții la evenimentul de inaugurare de sâmbătă vor putea câștiga multe alte cadouri și la tombola organizată cu această ocazie.

Reduceri la telefoanele midrange Xiaomi

În săptămâna următoare deschiderii magazinului, o serie de telefoane inteligente midrange și accesorii vor fi disponibile spre achiziție cu reduceri de 10%, 15% și 20%, în funcție de numărul produselor achiziționate simultan.

Smartphone-urile Xiaomi au intrat pe mai mult de 100 de piețe din întreaga lume. Xiaomi are o aplicație IoT de integrare a produselor pentru consumatori. La 31 martie 2021, numărul dispozitivelor IoT conectate (cu excepția smartphone-urilor și laptopurilor) de pe platforma sa AIoT a ajuns la 351,1 milioane de unități.

Conform celui mai recent studiu de piață realizat de Canalys, în T2 2021 Xiaomi a depășit, în România, toți producătorii de telefoane mobile. Compania a înregistrat local o cotă de piață de 30%, în contextul în care creșterea anuală a fost de 205%.

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și listată pe tabloul principal al Bursei de valori din Hong Kong la 9 iulie 2018. Xiaomi este o companie de internet, telefoane inteligente și hardware inteligent, conectate printr-o platformă IoT.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Xiaomi deschide al doilea magazin din România, în Sun Plaza, unde va comercializa toată gama de produse și accesorii