Lectură de un minut

22 Sep 2014 - Știri și Noutăți

www.flanco.ro are acum o noua versiune facila pentru telefoanele mobile

Abonează-te pe  

Retailerul de electronice si electrocasnice Flanco prezinta noua versiune a site-ului sau, www.flanco.ro, optimizat pentru o accesare rapida si facila de pe telefoanele mobile, anunta compania.

Noile optiuni ale site-ului includ localizarea magazinelor Flanco aflate in proximitate, functia de acces la ultimele promotii, precum si butonul Call tap, care permite utilizatorilor sa sune atat in call center, cat si in magazinele Flanco, cu un singur click, pentru a obtine mai multe informatii sau pentru a face o comanda.

“Prin noile facilitati ale site-ului, integram mobilitatea nu doar cu ajutorul produselor pe care le punem la dispozitia clientilor nostri, ci si printr-o experienta mult mai simpla si placuta de a se informa si de a cumpara, exact in momentul dorit”, a declarat Radu Batrinu, Director Marketing, Flanco Retail. “Mai mult, pentru o utilizare optima, am reusit sa transferam in mediul virtual o parte dintre serviciile pe care noi le oferim in magazine: consultanta de specialitate, prin intermediul optiunii care face legatura cu un consultant Flanco.”

Cu peste 80% dintre utilizatorii de smartphone care cauta un produs sau serviciu de pe dispozitivul lor si peste o treime care au facut o achizitie de pe telefon, mobilitatea a devenit o tendinta dominanta pe piata electro-IT. “Potrivit studiilor noastre, 70% dintre cei care acceseaza internetul, intra de pe un dispozitiv mobil, iar 15% dintre acestia fac si cumparaturi. Avand in vedere atat cresterea vanzarilor de smartphones, cat si a utilizatorilor de internet, estimam o crestere exponentiala a numarului celor care fac cumparaturi de pe dispozitive mobile”, a adaugat Radu Batrinu.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  www.flanco.ro are acum o noua versiune facila pentru telefoanele mobile