Lectură de 2 minute

02 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Winedeals.ro donează veniturile din sticlele de vin comandate de la cramele partenere ale inițiativei

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Magazinul online de vinuri winedeals.ro donează către Crucea Roșie, pentru sprijinirea refugiaților ucraineni, valoarea integrală a fiecărei sticle de vin comandată de la cramele partenere cu inițiativa lansată.

„Vă anunțăm că winedeals.ro vine în sprijinul persoanelor impactate direct de războiul din Ucraina și dă startul inițiativei #WineForGood, prin care își propune să strângă fonduri pentru susținerea acțiunilor de ajutorare derulate de Crucea Roșie Română la granițele României. Prima acțiune din cadrul acestui demers umanitar a fost crearea secțiunii #WineForGood, de unde oricine poate comanda vinuri de la crame partenere, precum și vinul Primul, veniturile rezultate din aceste comenzi urmând a fi transferate către organizația non-guvernamentală. În acest fel, valoarea netă integrală a fiecărei sticle de vin comandate din secțiunea #WineForGood devine o donație în sine”, se arată în comunicatul emis.

Până în acest moment, cramele Avincis, Gramofon Wine, Crama Jelna, Via Viticola Sarica Niculițel, Villa Vinea, Domeniile Averești, Purcari, Crama Rasova și Domeniile Sâmburești s-au alăturat cauzei.

Persoane publice care cred în acest demers vor contribui la promovarea campaniei cu scopul de a strânge cât mai multe fonduri.

Magazinul online de vinuri Winedeals.ro, cu peste 3.000 de vinuri și 7.000 de etichete, are în plan listarea gamei de accesorii în perioada următoare, de la pahare și decantoare, până la frigidere de vin și gadgeturi.

WineDeals.ro este cel mai recent proiect parte dintr-un demers antreprenorial coordonat de Alex Dona și Marina Samoilă, care include și platforma editorială desprevin.ro ce propune pasionaților de vin o incursiune săptămânală în câte o cramă, prezentând interviuri, legende și cunoștințe despre oameni, locuri și vin. Magazinul online are o selecție de vinuri produse în Româniași produse de la cramele din Europa, dar și din țări precum Australia, America sau Noua Zeelandă.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Winedeals.ro donează veniturile din sticlele de vin comandate de la cramele partenere ale inițiativei