Lectură de 2 minute

22 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Waterdrop lansează colecția Ice Tea Microdrinks în recipiente sustenabile 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Waterdrop anunță lansarea noii game Ice Tea Microdrinks, alături de o colecție în ediție limitată de recipiente sustenabile. Noile arome Ice Tea Lemon, Ice Tea Peach și Ice Tea Blueberry din gama de Microdrinks sunt pentru prima dată introduse în portofoliul companiei. Aceste băuturi oferă o hidratare optimă în timpul zilelor caniculare de vară. În plus, sticla borosilicată adaugă un plus de stil și practicitate întregii experiențe. 

 

 

Sursa foto: Waterdrop

Extractul natural de ceai reprezintă o noutate în compoziția celor mai recente Microdrinks, printr-o combinație de arome de sezon. Ice Tea cu lămâie include extract de ceai verde, Ice Tea cu piersică se distinge prin extractul de ceai negru, iar Ice Tea cu afine conține extract de ceai alb.

Hidratarea: de ce este importantă, mai ales pe timpul verii

Una dintre cele mai importante funcții ale hidratării este menținerea echilibrului hidric al organismului, fiind o funcție esențială în procesele de termoreglare. Acest aspect este vital, mai ales în perioadele în care temperaturile sunt extrem de ridicate.

Hidratarea corectă are, de asemenea, un impact semnificativ asupra sănătății pielii noastre, care din cauza expunerii constante la razele UV, se deshidratează într-un ritm mult mai alert. Apa ajută la menținerea hidratării celulelor pielii, conferindu-i un aspect sănătos, ferm și radiant.

Gama Ice Tea Microdrinks vine într-un pachet de 12 bucăți și se dizolvă în 400-600 ml de apă rece. Beneficiul principal al produselor Microdrinks este faptul că sunt realizate din extracte naturale de fructe și plante, fără zahăr adăugat, aditivi sau arome artificiale.

În plus, acestea sunt bogate în vitamine, cu doar 5 calorii per Microdrink, reprezentând o alegere excelentă pentru cei care doresc să-și completeze aportul zilnic de nutrienți esențiali.

Waterdrop este un brand fondat în 2016 de Martin Donald Murray and Henry Murray, având misiunea să încurajeze oamenii de pretutindeni să consume mai multă apă pentru o viață mai sănătoasă, longevivă și sustenabilă. Prezent la nivel mondial pe 12 piețe, 11 piețe din Europa (Germania, Austria, UK, Franța, Italia, Olanda, Spania, Cehia, Slovacia, Polonia, România) și SUA, Waterdrop deservește peste 1 milion de clienți la nivel global.

Citeste si:
Studiu Danone: românii consumă tot mai multe produse pe bază de plante de la an la an 
Studiu Danone: românii consumă tot mai multe produse pe bază de plante de la an la an 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Waterdrop lansează colecția Ice Tea Microdrinks în recipiente sustenabile