Lectură de 2 minute

09 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Wall-Street.ro CEO’s Gala 2023: Vino alături de noi pentru a-i cunoaște pe cei mai importanți lideri din România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Wall-Street.ro vă invită pe 23 iunie la evenimentul “CEO’s Gala - Outstanding leaders that turn crises into opportunities”, un eveniment în cadrul căruia vor fi premiați lideri a căror determinare și pasiune pot transforma orice criză și provocare într-o oportunitate, manageri și antreprenori care găsesc rețeta succesului acolo unde alții văd doar probleme.

Sursa foto: InternetCorp

Astfel de lideri, care își lasă amprenta asupra mediului de business, dau un model pentru timpurile pe care le trăim. Am putea spune că ei merită să fie ”influenceri” în domeniul managementului, oferind lecții valoroase într-un context în care reperele sunt tot mai rare.

De aceea, "CEO’s Gala: Outstanding leaders that turn crises into opportunities”, eveniment organizat de Wall-Street.ro, aduce în lumină și premiază astfel de personalități, a căror hotărâre, perseverență, viziune strategică și capacitate de adaptare la schimbare îi plasează deseori cu un pas înaintea tuturor. Vom premia lideri din cele mai importante domenii ale economiei românești precum retail, tehnologie, energie, finanțe-bănci, automotive sau curierat.

Te invităm să fii alături de noi, urmărind online “CEO’s Gala - Outstanding leaders that turn crises into opportunities” pe 23 mai, începând cu ora 17:00.

Te poți înscrie Gratuit AICI pentru a profita de funcțiile inovatoare ale platformei IC Events în materie de live streaming și networking:

  • poți urmări transmiterea în direct a evenimentului în zona de Livestream;
  • poți vizita zona expo și standurile virtuale ale partenerilor;
  • poți discuta sau adresa întrebări speakerilor în zona de chat public;
  • poți schimba cărți de vizită virtuale pe care le vor primi pe email interlocutorii tai și poți discuta pe chat direct cu alți participanți în zona de Networking.

Evenimentul “CEO’s Gala - Outstanding leaders that turn crises into opportunities” este organizat alături de MasterCard, Siemens Healthineers, Sixt și Respo DEEE, în calitate de Partneri, și susținut de către Autonom, Brownerie, Pop Cola, Imod flowers, la Strada, DeLonghi și PhotoVideo360.ro.

Citeste si:
Wall-street.ro CEO’s Gala: Fii alături de noi pentru a-i cunoaște pe cei 10 lideri din mediul de business premiați în cadrul evenimentului
Wall-street.ro CEO’s Gala: Fii alături de noi pentru a-i cunoaște pe cei 10 lideri din mediul de business premiați în cadrul evenimentului
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Wall-Street.ro CEO’s Gala 2023: Vino alături de noi pentru a-i cunoaște pe cei mai importanți lideri din România