Lectură de un minut

03 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Wall-Street Fiscal Forecast: Cum ne pregătim de modificările fiscale din 2023

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Înainte de un val de modificări fiscale ce au impact atât asupra companiilor, cât și asupra freelancerilor, Wall-Street.ro organizează evenimentul Fiscal Forecast, pentru a discuta cu factorii de decizie, dar și cu experții din domeniu, despre felul în care planurile de business pentru anul 2023 vor fi influențate de noua legislație.

Sursa foto: Wall-Street.ro

Înscrie-te la AICI la evenimentul online care va avea loc la data de 6 octombrie 2022, începând cu ora 11:00.

Firmele trebuie să se conformeze, în 2022 și 2023, la cele mai mari modificări fiscale decise de statul român în ultimii ani. Munca ”la negru” și evitarea plății anumitor impozite sunt probleme reale ale economiei locale, iar o parte din măsurile fiscale anunțate au ca scop eliminarea lor. Vor avea însă aceste măsuri efectele sperate de statul român, sau dimpotrivă, firmele vor fi nevoite să gasească noi soluții pentru a se adapta?

La Wall-Street Fiscal Forecast ne propunem să discutăm cu reprezentanții ai autorităților române, ai companiilor, IMM-urilor pentru a lămuri neclaritățile și a obține recomandări privind cele mai avantajoase decizii care pot fi luate de firme înainte de 1 ianuarie 2023, pentru a face față modificărilor fiscale.

Participă la Wall-Street Fiscal Forecast, eveniment care îi va avea ca speakeri pe:

  • Daniela Teodoru, Director General, Direcția Generală Coordonare Control Fiscal, ANAF;
  • Sia-Nicoleta Jiru, Director, Direcția Generală Coordonare Control Fiscal, ANAF;
  • Ioana Birta,Chief Financial Officer, Teraplast;
  • Daniel Mischie, CEO, City Grill Group;
  • Roxana Epure, Managing Partner, NextUp.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Wall-Street Fiscal Forecast: Cum ne pregătim de modificările fiscale din 2023