Lectură de un minut

14 Oct 2021 - Știri și Noutăți

VTEX prezintă, la nivel global, practici comerciale pentru pregătirile de Black Friday și Cyber Monday

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Commerce Journey va aduce joi, 14 octombrie, în prim-plan lideri în ecommerce și experți din cadrul VTEX, care vor discuta despre cele mai bune practici comerciale din sezonul de cumpărături ce urmează să înceapă cu Black Friday. Evenimentul online gratuit este accesibil întregii piețe de comerț digital.

VTEX va prezenta un set de bune practici și sfaturi pentru profesioniștii din sectorul retail din întreaga lume, pentru a obține rezultate comerciale mai bune în următorul sezon al cumpărăturilor, care se lansează odată cu Black Friday și Cyber Monday.

Gratuit, online și accesibil tuturor profesioniștilor de pe piața de comerț digital, inclusiv celor care nu sunt clienți VTEX încă, evenimentul va avea ca speakeri lideri în comerțul digital și experți ai platformei.

Participanții vor putea urmări și interacționa pe parcursul a patru sesiuni care vor cuprinde informații și tendințe extrase din analiza rezultatelor obținute anul trecut. Clienți ai VTEX vor aborda modul în care activitatea poate fi concentrată și cum pot fi stimulate vânzările pe durata Black Friday și Cyber Monday. Aceștia vor prezenta o abordare pas cu pas a modului în care poate fi pregătită o companie pentru Black Friday, de la planificare până la livrări.

​​Cei interesați să se pregătească pentru Black Friday se pot înscrie la evenimentul Commerce Journey la acest link. De asemenea, această ediție specială de Black Friday va fi înregistrată și disponibilă ulterior pe canalul de Youtube al companiei VTEX.

Evenimentul va începe de la ora 19:00.

VTEX este o platformă enterprise de comerț digital.

Citeste si:
EURO GRAIN EXCHANGE: 2 zile de oportunități de Networking de neegalat, cu o Agendă și o Expoziție de top
EURO GRAIN EXCHANGE: 2 zile de oportunități de Networking de neegalat, cu o Agendă și o Expoziție de top
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  VTEX prezintă, la nivel global, practici comerciale pentru pregătirile de Black Friday și Cyber Monday