Lectură de un minut

28 Dec 2021 - Știri și Noutăți

VTEX o numește pe Daniela Jurado în funcția de director general pentru Europa, Africa și Orientul Mijlociu

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

VTEX, platforma enterprise de comerț digital, dedicată brandurilor și retailerilor, anunță numirea Danielei Jurado în calitate de manager general pentru piațele din Europa, Africa și Orientul Mijlociu (EMEA). În noul său rol, Daniela va conduce echipele sales & marketing, customer experience și growth engineering.

Daniela Jurado a coordonat deja creșterea companiei VTEX, mai întâi în America Latină, apoi în Brazilia și ulterior în Europa de Vest, unde, în anul 2019, a lansat operațiunile comerciale din Italia, Portugalia și Regatul Unit. Pe parcursul carierei sale în cadrul companiei, ea a lansat și dezvoltat un program pentru parteneri în America Latină, creând de la zero un ecosistem de parteneri în ecommerce, agenții, firme de consultanță și entități care contribuie la accelerarea transformării comerțului digital.

Din 2015, de când lucrează pentru VTEX, Daniela a ocupat posturile de global partner head, sales director Brazilia, country manager Italia și, cel mai recent, general manager Europa de Vest. În ultimele 14 luni, în care a deținut rolul de general manager pentru Europa de Vest, Daniela Jurado a obținut o creștere de 40% a numărului de clienți.

Daniela Jurado vizează reproducerea modelului său de succes pe piețele lansate recent de VTEX, printre acestea regăsindu-se Franța, Benelux, Europa de Est, Africa și Orientul Mijlociu. Până în prima jumătate a anului 2022, general managerul EMEA va conduce și lansarea operațiunii comerciale din Germania.

VTEX furnizează o platformă enterprise de comerț digital care permite brandurilor și retailerilor să realizeze un time-to-market mai rapid, să ajungă la clienți prin diferite canale de vânzare și să descopere noi arii de dezvoltare. VTEX a fost înființată în Brazilia, iar acum se extinde la nivel global. Compania are peste 2.000 de clienți cu peste 2.500 de magazine active în 32 de țări.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  VTEX o numește pe Daniela Jurado în funcția de director general pentru Europa, Africa și Orientul Mijlociu