Lectură de un minut

27 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Platforma globală de comerț digital VTEX are o nouă directoare globală de operațiuni și trei noi membri în consiliul de administrație

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Platforma de comerț VTEX a anunțat joi, 27 mai, o creștere în venituri de 95% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Compania a numit-o pe Astha Malik în funcția de directoare globală de operațiuni (COO), iar Arshad Matin, Alejandro Scannapieco și Benoit Fouilland se vor alătură consiliului de administrație începând cu luna mai.

Malik a lucrat în cadrul companiei Zendesk, pe poziții de leadership. Anterior, a lucrat în companiile Saas și software. Arshad Matin este în prezent CEO și membru al consiliului Avetta, o platformă cloud-based pentru lanțurile de aprovizionare, potrivit unui comunicat de presă.

Alejandro Scannapieco conduce sectorul de consultare strategică și a ocupat timp de treisprezece ani poziția de director financiar (CFO) în cadrul Globant, o firmă globală de tehnologie fondată în America Latină. Scannapieco va avea și funcția de copreședinte al comitetului de audit VTEX.

Benoit Fouilland este în prezent director financiar în cadrul Firmenich, companie cu sediul în Elveția, una dintre cele mai mari companii de parfumuri și arome din lume. Anterior, el a ocupat poziția de CFO timp de 8 ani în cadrul Criteo SA, o companie globală de tehnologie de publicitate. Fouilland va ocupa și funcția de copreședinte al comitetului de audit al VTEX.

VTEX este o soluție de comerț end-to-end la nivel global, complet integrată, cu marketplace nativ și capacități OMS.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Platforma globală de comerț digital VTEX are o nouă directoare globală de operațiuni și trei noi membri în consiliul de administrație