Lectură de 3 minute

26 Aug 2021 - Știri și Noutăți

VTEX a început înscrierile pentru programul de formare în domeniul comerțului electronic în șapte țări, inclusiv în România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

VTEX, platforma enterprise de comerț digital, a dat startul înscrierilor pentru Programul Digital Commerce Specialist (DCS), un program global de internship al cărui obiectiv constă în pregătirea viitorilor lideri din sectorul comerțului electronic. Noii absolvenți și studenții din ultimul an (din orice domeniu) care locuiesc în România, Argentina, Brazilia, Columbia, Mexic, Singapore și Spania pot depune cererile până la data de 12 septembrie.

„Principalul obiectiv al programului constă în formarea profesioniștilor din întregul ecosistem de comerț electronic. Este o perspectivă pe termen lung, care îmbunătățește nu doar operațiunile noastre, ci și pe cele ale clienților și ale partenerilor noștri. Consolidăm angajamentul VTEX de a forma profesioniști în domeniul tehnologiei si comerțului. Deoarece considerăm că sectorul nostru este unul multidisciplinar, se poate înscrie orice nou absolvent care dorește să aprofundeze acest subiect și să urmeze o carieră în domeniul tehnologiei și al comerțului electronic. Prin experiențe practice, mentorat și un proces de învățare personalizat, accelerăm formarea acestor profesioniști și dezvoltăm lideri la scară globală”, afirmă Cristi Movilă, Eastern Europe general manager & EMEA SVP în cadrul VTEX.

DCS este o inițiativă globală cu o durată de doi ani, pe parcursul căreia candidații selectați beneficiază de o bursă, au parte de experiența unui post cu normă întreagă și parcurg module de învățare dezvoltate de Institutul EICOM (Institutul European de Management Comercial), o instituție cu o metodologie educațională independentă, sprijinită de VTEX. La finalul programului, profesionistul va avea capacitatea de a lucra în mai multe domenii, precum afaceri și dezvoltarea de produse, experiența clientului, marketing digital și operațiuni de creștere.

DCS, care a fost lansat în anul 2019 în Brazilia, acceptă cereri de înscriere o dată la șase luni. Principalele persoane vizate pentru program sunt cele cu competențe matematice și analitice solide, motivate de provocări și dispuse să încerce alternative și să își asume riscuri. În prezent există patru cursuri în desfășurare: două în Brazilia, unul în Argentina și unul în Spania.

Retail jobs

Cei care doresc mai multe detalii cu privire la programul DCS pot participa la webinarele pe care VTEX le va difuza pe site-ul său web în următoarele câteva zile: 25 august (Brazilia), 1 septembrie (alte țări din America Latină), 6 septembrie (Spania), 7 septembrie (România) și 8 septembrie (Singapore). De asemenea, va exista o transmisie live pe contul de Instagram al VTEX din Brazilia, cu Mariano Gomide, fondator și co-CEO al companiei. Data urmează să fie confirmată.

Cristi Movilă, Eastern Europe general manager & EMEA SVP în cadrul VTEX, va fi speaker în cadrul conferinței retailArena: A Game of the Future. Înscrie-te la conferință și află cele mai noi informații din industrie și sfaturi de la profesioniștii din piață.

Programul Digital Commerce Specialist (DCS) VTEX

Publicul vizat: noii absolvenți și studenții în ultimul an din orice domeniu, care doresc să urmeze o carieră în sectorul tehnologiei și al comerțului electronic.

Depunerea cererilor: https://careers.vtex.com/early-careers/digital-commerce-specialist-program/

Citeste si:
Românii, partizani ai amenajărilor: vânzările Brico Dépôt au crescut cu peste 8%, în primul semestru
Românii, partizani ai amenajărilor: vânzările Brico Dépôt au crescut cu peste 8%, în primul semestru

Calendarul programului:
- până la 12 septembrie: depunerea cererilor
- 25 august: webinar Brazilia
- 1 septembrie: webinar LATAM
- 6 septembrie: webinar Spania
- 7 septembrie: webinar România
- 8 septembrie: webinar Singapore
- Data urmează să fie confirmată: Live cu Mariano Gomide, fondatorul VTEX și co-CEO
- 3 ianuarie 2022: începutul programului

VTEX furnizează o platformă de comerț electronic SaaS pentru companii mari și pentru retaileri. Platforma permite clienților să își implementeze strategiile de comerț, inclusiv magazinele online, procese de integrare și gestionarea comenzilor (OMS).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  VTEX a început înscrierile pentru programul de formare în domeniul comerțului electronic în șapte țări, inclusiv în România