Lectură de 2 minute

02 Sep 2019 - Știri și Noutăți

Vivre: Top 4 tendinte in design interior pe care le urmaresc romanii toamna aceasta

Abonează-te pe  

Cautarile online ofera primele indicii despre tendintele in design interior ale acestei toamne, iar Vivre.ro, principalul retailer online din industria home & deco din Romania, a previzionat patru trenduri luand in considerare cele mai populare alegeri ale utilizatorilor.

Despre acestea puteti citi mai jos:

  • 1. Mobilier industrial cu accente de cupru
Pentru amenajarea unei incaperi in stil industrial, secretul consta in adaugarea unor elemente dure prezente de obicei in cadrul fabricilor ѕаu dероzіtelor. Artizanii folosesc in mod frecvent cuprul alaturi de materiale сum ar fі caramida si lеmnul brut, pentru a produce obiecte de decor inedite. Desi multi ar putea crede ca metalul nu este potrivit pentru majoritatea locuintelor, accesoriile cuprate aduc un plus de personalitate oricarei camere.
Cautarile online pentru categoria de mobila in stil industrial au crescut cu un procent de 20% fata de anul precedent, potrivit retailer-ului online de home & deco.
  • 2. Catifeaua revine in tendinte
Catifeaua, disponibila intr-o gama larga de culori si texturi, reprezinta una dintre tendintele care vor defini aceasta toamna. Asortata cu texturi naturale si decoratiuni florale cat mai subtile, aceasta isi va putea gasi usor locul in decorul unei locuinte. Cautarile online pentru piese de mobilier din catifea s-au dublat fata de aceeasi perioada a anului precedent. Printre cele mai cautate produse se numara canapelele, scaunele, draperiile si pernele.
De la tonuri puternice pana la nuante pastelate, accentele de catifea aduc o eleganta delicata, indiferent de stilul de design caruia se vor asocia.
  • 3. Piese statement care ies in evidenta
Pentru a crea o atmosfera primitoare in casele romanilor, Vivre recomanda ca accentul sa fie plasat pe detalii. Un singur tablou poate inviora decorul, fie ca este un peisaj, un portret feminin sau o opera abstracta.
Atat draperiile, cat si accesoriile de prindere sau alte elemente cu scop functional atasate acestora, devin piese decorative menite sa completeze decorul. Lampile joaca un rol important pentru accentuarea unui anumit spatiu prin intermediul luminilor si umbrelor.
4. Consumatorii romani aleg nuantele vibrante
Mobilierul si textilele in nuante puternice se incadreaza printre cele mai populare tendinte ale toamnei. Living Coral, desemnata culoarea anului 2019 de Institutul pentru culori Pantone, ofera un aspect deosebit obiectelor de decor din dormitor sau living.
Mixul dintre tonul portocaliu-roz cu o usoara nuanta aurie poate fi scos in evidenta prin detalii metalice. Unul dintre cele mai usoare, dar indraznete, moduri de a incorpora aceasta nuanta in casa este cu o piesa mare de mobilier plasata pe un fundal neutru. O canapea intr-un ton corai va incalzi instantaneu un spatiu dominat de tonuri reci. Plasarea unui obiect de mobilier cu impact mare si integrarea unor accesorii in stil marin va conferi incaperii o atmosfera relaxata.
Vivre este principalul retailer online din industria home & deco din Romania, operand vanzari in 9 tari din centrul si estul Europei. Fondat in tara in 2012, Vivre are o oferta permanenta de peste 150.000 de produse de mobilier, decoratiuni, textile si accesorii colectate de la producatori din toata lumea, si un istoric de peste 3 milioane de comenzi livrate cu succes.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Vivre: Top 4 tendinte in design interior pe care le urmaresc romanii toamna aceasta