Lectură de un minut

20 Jan 2020 - Știri și Noutăți

Vivre organizeaza Mega Sale

Abonează-te pe  

Vivre, principalul retailer online de mobilier si decoratiuni din Romania si Europa Centrala si de Est, a inregistrat o crestere de 42% a cererii pe segmentul de mobilier in Q4 2019, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2018.

Vanzarile de mobilier au reprezentat peste o treime din totalul comenzilor finalizate in ultimele trei luni ale anului. Decoratiunile si produsele pentru dormitor - lenjerii, paturi etc - au fost urmatoarele categorii de interes pe care clientii Vivre le-au accesat, acestea reprezentand 13%, respectiv 10% din totalul produselor comandate.

In ultimele 3 luni ale anului 2019 am inregistrat o crestere de 35% fata de aceeasi perioada din 2018, mobilierul fiind principalul motor al cresterii. Am reusit sa atragem aproximativ 100 000 de clienti noi, crestere sprijinita si de o dezvoltare semnificativa a portofoliului de produse, in acest moment Vivre oferind peste 100 000 de produse. Clientii prefera sa vina pe Vivre pentru ca au la dispozitie o varietate deosebita pe care nu o pot gasi in magazinele offline de profil. In acest context, ne asteptam in continuare la o crestere semnificativa a cererii de mobilier si decoratiuni in online.”, a declarat Iulian Veghes, VP of Marketing.
Cu ocazia reducerilor de sezon, specifice lunii ianuarie, Vivre lanseaza campania “Mega Sale”, care va fi disponibila pe site incepand cu dimineata de marti, 21 ianuarie, si va dura pana pe 27 ianuarie, ora 12.
Ofertele promotionale se aplica la mii de produse pentru casa si lifestyle din toate categoriile prezente pe site: mobilier, ustensile de bucatarie, corpuri de iluminat, accesorii de baie, covoare, textile pentru casa si decoratiuni.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Vivre organizeaza Mega Sale