Lectură de 2 minute

09 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Vivre începe campania de Black Friday. Reduceri de până la 90% la mobilier și decorațiuni

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Retailerul online de mobilier și decorațiuni Vivre începe campania de Black Friday. Clienții vor avea parte de reduceri de până la 90% la mii de produse din toate categoriile. Promoțiile vor fi disponibile până pe 19 noiembrie.

Campania de Black Friday se va desfășura simultan în cele nouă țări în care compania activează: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia. Retailerul online de mobilă a început pregătirea campaniei de Black Friday încă din vară, peste 60% din produse având acum livrare rapidă.

Pentru a maximiza eficiența și capacitatea de procesare a comenzilor în perioada reducerilor, compania a îmbunatatit solutia IT de warehouse management, a reorganizat fluxurile interne, a suplimentat spațiile de depozitare și echipamentele de manipulare a mărfii.

Interfața platformei VIVRE este îmbunătățită și peste 1.000 produse au fost scanate pentru a fi integrate în funcția de AR (Augmented Reality) care le permite clienților să probeze produsele în casele lor, înainte de a le achiziționa.

Oferte Black Friday Vivre 2021

În campania de Black Friday din 2021, Vivre a listat cu peste 300% mai multe față de anul trecut și a pregătit un stoc dublu în depozite.

Clienții pot achiziționa ustensile de bucătărie de la 9,99 lei, rame foto, plante artificiale, vaze și alte obiecte decorative de la 15,99 lei, covoare de la 29,99 lei, cosmetice de la 25,99 lei, corpuri de iluminat de la 49,99 lei, scaune de la 89,99 lei, precum și canapele de la 699,99 lei.

“Ne dorim sărbătorirea celor 9 ani de VIVRE prin reflectarea acestei cifre simbolice în oferta noastră: 9 țări, 90% reducere, prețuri începând de la 9,99 lei”, a declarat Călin Fusu, CEO și Co-fondator Vivre.

Citeste si:
Altex dă startul campaniei Black Friday de iarnă
Altex dă startul campaniei Black Friday de iarnă

Vivre este un retailer online din industria home & deco, fondat în 2012 de antreprenori români, cu vânzări în 9 țări din centrul și estul Europei: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia. Pe site-urile și aplicațiile mobile Vivre sunt disponibile peste 550.000 de piese de mobilier, decorațiuni, textile și accesorii, colectate de la furnizori din întreaga lume.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Vivre începe campania de Black Friday. Reduceri de până la 90% la mobilier și decorațiuni