Lectură de un minut

12 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Virtual Christmas Party cu NAN Team Spirit

Advertorial

Abonează-te pe  

NAN Group se pregătește să adauge în portofoliu, din 2022, un nou segment de business: divizia de corporate teambuilding a companiei, NAN Team Spirit.

Primele Team Spirit activities pe care le vom conceptualiza și implementa anul acesta sunt cele dedicate sărbătorilor, în regim full online sau în regim hybrid și, de ce nu, dacă reglementările o vor permite, și offline.

Pentru filmarea și redarea petrecerilor corporate de Crăciun ne vom folosi atât de set-up-ul fizic al NAN Studio, cât și de Chroma- Key; dar, de fapt, posibilitățile sunt nelimitate: putem filma din orice colț al țării și reda via Facebook live, Youtube stream, via Teams sau Zoom sau chiar în platforma de livestreaming dezvoltată special pentru online & hybrid events.

Pornind de la concept-ul petrecerii, până la act-urile și artiștii înglobați în desfașurătorul evenimentului, de la interacțiunea în mediul online a invitaților, până la felul în care reușim să păstrăm căldura și realitatea unui Crăciun împreună, fie el și virtual, de la decoruri și până la integrarea naturală a tehnologiei în context, garantăm ca experiența petrecerilor organizate de NAN Team Spirit va fi una memorabilă.

Team Holiday Dinner, dar virtual? Da, orice este posibil.

Virtual wine tasting sau Virtual Secret Santa Night, toate aceste idei ne aduc mai aproape de spiritul sărbatorilor, fie el și fully online sau hybrid.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Virtual Christmas Party cu NAN Team Spirit