Lectură de 2 minute

09 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Vipera, marcă poloneză cu produse pentru machiaj și de îngrijire, începe campania de Black Friday pe 12 noiembrie

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Campania de Black Friday la Vipera va fi disponibilă doar online în perioada 12-14 noiembrie, pe ViperaCosmetics.ro. Brandul oferă reduceri de până la 60% la toate categoriile de produse pentru machiaj și îngrijire, în limita stocurilor disponibile.

În luna noiembrie, Vipera lansează o nouă gamă de farduri modulare cu magnet, fabricate de Vipera Polonia. În plus, între 19 și 21 noiembrie, brandul polonez de produse cosmetice pregătește reduceri la alte produse.

Black Friday la Vipera

Noua gamă de farduri modulare magnetice Vipera, Magnetic Play Zone, este disponibilă online, pe www.ViperaCosmetics.ro. Linia Magnetic Play Zone este formată dintr-un sistem modular de recipienți de tip tavă care alunecă vertical unul peste celălalt datorită magneților. Capacul și tavile sunt ghidate și ținute împreună de magneți, astfel putând fi ușor separate și înlocuite cu alte produse cosmetice din aceeași gamă.

„Sistemul vertical de farduri cu magneți oferă o gamă largă de opțiuni în construirea seturilor individuale de produse. Paletele cosmetice cu magneți sunt mai practice decât carcasele clasice. Acestea permit alegerea produselor și culorilor favorite care se pot schimba și conecta cu ușurință: se poate scoate un produs cosmetic uzat sau se completează setul și cu alte culori sau tip de produse. Întreaga gamă de produse de înfrumusețare este disponibilă în sistemul modular magnetic: farduri pentru pleoape, pentru sprancene, obraz sau buze, fonduri de ten, corectoare, pudre, precum și aplicatorii de care este nevoie”, spune Georgiana Ghideu reprezentant Geomir Consulting, importator al produselor Vipera în România.

Marca Vipera și-a început activitatea în urmă cu 30 de ani pe piața din Polonia. Produsele Viperafolosesc ingrediente blânde cu tenul, ochii, unghiile și mâinile. Produsele mărcii sunt destinate atât utilizării acasă, cât și în saloane de către profesioniști și make-up artiști. Marca Vipera este disponibilă în magazinul online www.ViperaCosmetics.ro, și în cele două magazine fizice din București (magazinul Victoria și Centrul Comercial Drumul Taberelor) și prin rețeaua de parteneri.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Vipera, marcă poloneză cu produse pentru machiaj și de îngrijire, începe campania de Black Friday pe 12 noiembrie