Lectură de 2 minute

16 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Vipera, marcă poloneză cu produse pentru machiaj și de îngrijire, deschide un nou magazin în Centrul Comercial Drumul Taberelor, din București

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Marca poloneză Vipera cu produse pentru machiaj și de îngrijire este disponibilă într-un nou magazin în București, în Centrul Comercial Drumul Taberelor, la etaj, începând cu luna septembrie 2021.

Portofoliul Vipera cuprinde de la produse pentru ten, ochi, buze sau unghii, până la produse de îngrijire pentru femeile de toate vârstele. Marca cuprinde și o gamă de fonduri de ten, baze pentru machiaj, iluminatoare, rimeluri, creioane pentru buze sau ochi, tusuri, palete de farduri, oje, pensule și alte accesorii pentru machiaj și unghii. Brandul de produse cosmetice cuprinde și produse dintr-o gamă specială pentru copii.

Linia de îngrijire și machiaj Vipera Cos-Medica cu Acid Azelaic se adresează tenului cu probleme acneice și cuprinde produse esențiale pentru curățarea, îngrijirea și machiajul tenului acneic sau cu predispoziție acneică. Produsele mărcii Vipera pot fi folosite atât acasă, cât și în saloane de către profesioniști și make-up artiști.

“Ne dorim să aducem produsele pentru machiaj și de îngrjirire ale mărcii poloneze Vipera cât mai aproape de consumatorele noastre. Știm cât de important este ca produsele sa fie potrivite tipului de ten și bine alese cromatic. De acum, consumatoarele noastre pot testa produsele și săîși aleagă ceea ce li se potrivește și din noul magazin Vipera deschis în Centrul Comercial Drumul Taberelor.

Marca respectă standardele internaționale de calitate. În fiecare stadiu al producției, echipe dedicate testează produsele, asigurându-se că rezultatul final respectă cele mai înalte cerințe în materie de calitate. Fiecare produs este testat dermatologic, aprobat și garantat ca fiind sigur. O parte din produse sunt hipoalergenice. Niciun produs din oferta Vipera nu este testat pe animale”, spune Georgiana Ghideu, reprezentant Geomir Consulting, importator al produselor Vipera în România.

Marca Vipera și-a început activitatea în urmă cu mai bine de 30 de ani și este disponibilă în magazinul online www.ViperaCosmetics.ro, in cele doua magazine fizice din Bucuresti si prin parteneri.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Vipera, marcă poloneză cu produse pentru machiaj și de îngrijire, deschide un nou magazin în Centrul Comercial Drumul Taberelor, din București