Lectură de un minut

13 Jan 2023 - Știri și Noutăți

VIDEO | Cum arată noul model de adidași pe care Nike se pregătește să îl lanseze cu ocazia Zilei Îndrăgostiților

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Nike dezvăluie noii adidași Air Force 1, realizați special pentru Valentine`s Day. Spre deosebire de modelele Air More Uptempo, Air Trainer 1, Dunk Low și Dunk High 1985, dezvăluite anterior pentru sărbătorirea Zilei Îndrăgostiților, AF1 prezintă detalii mult mai îndrăznețe. Noul model vine cu cireșe în formă de inimă, atârnând peste motivele Swoosh, dar și cu decupaje, tot în formă de inimă, montate la călcâi. 

Sursa foto: Pixabay.com

Partea superioară este formată din piele, cu o bază albă, având ornamente din piele roșu intens și broderie cu contur roz.

Motive suplimentare ale aspectului inimii punctează inscripția „AIR” pe talpa intermediară albă, iar nuanțe de roz deschis căptuşesc interiorul și tălpile exterioare din cauciuc roșu, scrie Hypebeast.com.

Nike Air Force 1 Low dedicat Zilei Îndrăgostiților va fi lansat în săptămânile următoare.

Nike, Inc. este o companie americană care comercializează diverse articole sportive și vestimentare. Compania a fost fondată pe 25 ianuarie 1964 ca Blue Ribbon Sports, de către Bill Bowerman și Phil Knight, și a devenit oficial Nike la 30 mai 1978.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  VIDEO | Cum arată noul model de adidași pe care Nike se pregătește să îl lanseze cu ocazia Zilei Îndrăgostiților