Lectură de un minut

17 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Victoria's Secret a lansat parfumul Bombshell Magic, împreună cu o nouă gamă de produse

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Victoria's Secret a lansat parfumul Bombshell Magic. Un parfum inspirat atmofera sezonului de sărbători, care combină note de fructe și petale pentru a crea un parfum  care captează magia sezonului.  

 

Sursa foto: AFI Cotroceni

deține o explozie de accente de mure, un iz de fructe care pregătește atmosfera pentru intensitatea oferită de nota vibrantă de bujor. La bază se află o combinație luxuriantă de vanilie și piersică, care te cuprinde într-o îmbrățișare caldă și lemnoasă, lăsând o impresie de durată.

Când am creat Bombshell Magic, ne-am inspirat din aerul plin de farmec al sărbătorilor. Ne-am imaginat accesoriul perfect: un parfum care să te pregătească pentru serile festive. O sursă de magie... până când flaconul este gol.

Maeștrii parfumieri, Adriana Medina și Linda Song

Pe lângă parfum, Victoria's Secret a mai lansat și o serie de alte produse din aceeași gamă care pot transforma complet atmosfera din preajma sărbătorilor, și anume: un un rollerball, un spray mist, o loțiune și o pudră cu finisaj strălucitor. Fiecare dintre acestea se laudă cu o combinație unică de ingrediente.

Parfumul Bombshell Magic este acum disponibil în magazinele Victoria's Secret și online pe victoriassecret.co.uk, exact la timp pentru sezonul sărbătorilor.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Victoria's Secret a lansat parfumul Bombshell Magic, împreună cu o nouă gamă de produse