Lectură de 2 minute

13 Feb 2023 - Știri și Noutăți

VGP închiriază către Golden Provider Distribution 4.200 mp, în VGP Park București Nord

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

VGP, furnizor european de spații logistice și proprietăți imobiliare semi-industriale de înaltă calitate, a încheiat un parteneriat cu Golden Provider Distribution, unul dintre cei mai importanți distribuitori de produse alimentare pentru domeniul HoReCa,  pentru o suprafață de 4.200 de mp în cadrul VGP Park București Nord. La sfârșitul anului trecut, Golden Provider Distribution a crescut capacitatea de depozitare prin relocarea depozitului într-o nouă locație, mai mare, cu spații dedicate depozitării produselor la temperatură ambientală, refrigerate și congelate, în VGP Park București Nord. 

Sursa foto: VGP Park București Nord

VGP Park București se dezvoltă pe un teren de cca. 250.000 m2 și are un potențial total de suprafață închiriabilă de aproximativ 120.000 m2 împărțit în 4 clădiri. Parcul oferă chiriașilor flexibilitate în ceea ce privește amenajarea și opțiunile de construcție.

VGP Park București (Nord) este situat în partea de nord a Bucureștiului și poziționat exact la intersecția autostrăzii A3 cu șoseaua de centură a capitalei. Localizarea parcului, pe lângă beneficiul dat de disponibilitatea forței de muncă din această parte a Bucureștiului, îl face ideal pentru companiile active în logistică, comerțul electronic și comerțul cu amănuntul, fiind totodată o locație ideală cu acces fluid spre centrul orașului pentru distribuția finală (“last mile delivery”).

Parcul oferă unităţi începând cu 1.500 m2 și până la soluţii personalizate pentru operaţiuni logistice de proporţii. Spaţiile sunt adecvate pentru servicii logistice, producţie ușoară și activităţi comerciale.

VGP este dezvoltator, manager și proprietar paneuropean de spații logistice și proprietăți imobiliare semi-industriale de înaltă calitate. VGP operează un model de afaceri complet integrat, cu capacități și expertiză bogată în întregul lanț valoric. Fondată în 1998, în Republica Cehă, ca afacere de familie belgiană în domeniul imobiliar, VGP, cu o echipă de aproximativ 380 de angajați, deține și operează active în 19 țări europene în mod direct și prin mai multe asociații mixte 50:50. În iunie 2022, valoarea activului brut al VGP, inclusiv asocieri în participațiune de 100%, se ridică la 6,53 miliarde EUR, iar compania avea o valoare activă netă (EPRA NTA) de 2,34 miliarde euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  VGP închiriază către Golden Provider Distribution 4.200 mp, în VGP Park București Nord