Lectură de un minut

28 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Vetfor Investment intră pe piața real estate și cumpără un parc retail, controlat și deținut de familia Fazakas

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Ne bucurăm să anunțăm finalizarea cu succes a tranzacției prin care Vetfor Investment Srl a preluat 100% din capitalul social al Sovata Retail Park Srl, deținătorul galeriei comerciale JOY SOVATA. 

Sursa foto: Vetfor Investment

Această tranzacție, inițiată în iarna anului trecut și finalizată la finalul lunii martie 2024, marchează intrarea Vetfor Investment SRL, controlată și deținută integral de doamna Emese Fazakas, fost asociat al Promedivet, pe piața de real estate, consolidându-și poziția ca un jucător semnificativ în sectorul de real estate comercial.

Anterior, JOY SOVATA a fost dezvoltat și operat de asocierea dintre vehiculul de investiție al Geld Capital Management, investitorul Synchronize Communication și grupul Pro Development, dezvoltator a mai multor parcuri de retail pe teritoriul României.

Această tranzacție subliniază apetitul investitorilor pentru acest tip de proprietăți generatoare de venit și angajamentul dezvoltatorilor de a continua extinderea portofoliului, consolidând astfel perspectivele de creștere a sectorului de retail în regiune.

Părțile au fost asistate în tranzacție de Vetimex Capital – family office-ul familiei Korponay Andrea și Ferenc - din Baia Mare - și de Lexington & Mirus Group pentru cumpărător și SCA Aron, Dinu și Asociații pentru vânzători.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Vetfor Investment intră pe piața real estate și cumpără un parc retail, controlat și deținut de familia Fazakas