Lectură de 2 minute

25 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Vești bune pentru microbiști: produsele echipei naționale disponibile acum și în Aeroportul Otopeni, în magazinele Lagardère Travel

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Federația Română de Fotbal (FRF) și Lagardère Travel Retail România sunt încântate să anunțe deschiderea a două centre de cumpărare a produselor Echipei Naționale în Aeroportul Internațional “Henri Coandă” București.

Sursa foto: FRF/ Lagardere

Această inițiativă este rezultatul unui parteneriat semnat în noiembrie anul trecut între FRF și Lagardère Travel Retail, lider mondial în domeniul comerțului dedicat călătorilor (travel retail). Cele două centre, amplasate în zona de plecări interne și internaționale, vor oferi suporterilor și călătorilor o gamă largă de produse licențiate și suveniruri ale echipei naționale de fotbal a României.

Prin aceste două noi puncte de comercializare a produselor cu însemnele echipei naționale, suporterii vor fi și mai aproape de tricolori, având ocazia de a achiziționa produsele înainte de plecarea la meciurile din străinătate.

Echipele FRF și Lagardère Travel Retail au lucrat îndeaproape pentru a asigura o selecție diversificată de produse, inclusiv tricouri, șepci, eșarfe, mingi și multe altele, pentru a satisface toate preferințele suporterilor. Fiecare produs este autentic și licențiat oficial de către FRF.

Centrele de cumpărare a produselor Echipei Naționale din Aeroportul Internațional “Henri Coandă” București sunt deschise non-stop, pentru a oferi suporterilor acces la cele mai recente produse ale echipei naționale, indiferent de oră.

Una dintre cele două divizii ale Grupului Lagardère, Lagardère Travel Retail este companie în industria de retail destinat călătorilor, cu cea mai îndelungată experiență în satisfacerea nevoilor călătorilor și partenerilor, prin toate cele 3 linii de business: Travel Essentials, Duty Free & Fashion și Foodservice. Lagardère Travel Retail operează peste 5.120 de magazine în aeroporturi, gări și alte platforme, în 42 de țări, și a generat vânzări de 6,6 miliarde de euro în 2023 (gestionate 100%). Prin echipele locale puternice și parteneriate creatoare de valoare, Lagardère Travel Retail dezvoltă experiențe de călătorie autentice și complete. Lagardère Travel Retail promovează sustenabilitatea în zona de Travel Retail printr-o strategie CSR dedicată, aliniată la Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale Națiunilor Unite. În România, compania este prezentă de peste 27 de ani pe piața comerțului în zonele de tranzit urban (aeroporturi, gări, spitale, galerii comerciale și centre de afaceri) și operează o rețea de aproape 300 de magazine pentru segmentele News & Convenience, Travel Essentials, Gifts & Souvenirs și Foodservice, sub 6 branduri: Inmedio, Relay, 1Minute, HUB Convenience, So Coffee, și Pizza La Mia Stazione.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Vești bune pentru microbiști: produsele echipei naționale disponibile acum și în Aeroportul Otopeni, în magazinele Lagardère Travel