Lectură de un minut

16 Mai 2018 - Știri și Noutăți

Veranda Mall se extinde si va avea si un cinematograf

Abonează-te pe  

Centrul comercial Veranda Mall din Bucuresti se extinde, astfel ca mall-ul va fi marit cu peste 6.000 de metri patrati.

Procesul de expansiune este pus pe seama cererii clientilor, adaugandu-se zone dedicate distractiei, mentioneaza wall-street.ro.

Se vor adauga chiriasi noi precum World Class Romania si un cinematograf multiplex cu zece sali de proiectie. Investitiile se ridica la 10 milioane de euro.

In prezent, gradul de ocupare al centrului din zona Obor este de 96%, urmand ca dupa extindere spatille de restaurante si de entertainment sa ajunga la 22% din total.

Valentin Dobrescu, noul Director Veranda Mall, a fost citat de aceeasi sursa: “Veranda va putea fi definit ca un centru de proximitate, dar si de lifestyle. Strategia de business pentru anul acesta a vizat si vizeaza extinderea spatiului comercial, intrucat ne dorim sa fim singurul reper pentru consumatorii din zona Obor, oferindu-le acestora alternative de activitati complexe si complete. In acest sens, este stabilita anul viitor si deschiderea unui cinematograf. In plus, avem discutii avansate cu branduri cunoscute din zona sport si fashion, care vor fi anuntate la momentul potrivit”.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Veranda Mall se extinde si va avea si un cinematograf