Lectură de 2 minute

13 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Veranda Mall pune la dispoziția DSP București un spațiu de lucru

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Centrul comercial din sectorul 2 al Capitalei vine în sprijinul autorităților pentru combaterea răspândirii infecțiilor cu virusul SARS-COV-2 și pune la dispoziția Direcției de Sănătate Publică (DSP) București un punct de lucru, care va deveni funcțional începând cu data de 12 aprilie.

Veranda Mall va pune la dispoziția DSP București, pentru o durată de trei luni, un spațiu de aproximativ 500 m2 în care își vor desfășura activitatea până la 120 de persoane, în intervalul orar 8.00 - 22:00.

Spațiul va fi folosit pentru amenajarea unui call center pentru voluntarii DSP, dar și pentru realizarea anchetelor epidemiologice și emiterea deciziilor de instituire a măsurii de carantinare.

„Scopul Veranda Mall a fost și va fi întotdeauna de a sprijini cât mai mult comunitatea din care face parte. Acum, mai mult ca oricând, ne dorim să fim alături de personalul din linia întâi, prin oferirea unui spațiu de lucru cât mai bun pentru personalul DSP. Solidaritatea este cea de care avem nevoie cel mai mult în această perioadă”, a declarat Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall.

În martie anul trecut, Veranda Mall a colaborat cu Geeks for Democracy, iar rezultatul a fost inițiativa Cumpărături la Ușa Ta. Astfel, persoanele în vârstă sau nedeplasabile au beneficiat de pachete alimentare de strictă necesitate pentru a putea rămâne acasă, în siguranță.

Recent, Cărturești și Veranda Mall au colaborat pentru a promova lectura în rândul bucureștenilor. Din 5 aprilie, atât centrul comercial, cât și parcarea subterană au fost transformate în cel mai nou loc de lectură urban.

Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din București, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), în zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați, incluzând spații comerciale, restaurante, cafenele și o zonă verde de 15.000 mp.

Citeste si:
Sondaj: Cât vor scoate românii din buzunare pentru cadourile de Sfântul Valentin
Sondaj: Cât vor scoate românii din buzunare pentru cadourile de Sfântul Valentin
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Veranda Mall pune la dispoziția DSP București un spațiu de lucru