Lectură de un minut

26 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Veranda Mall lansează cartea „Oborul, ieri și azi”, la cinci ani de la deschiderea complexului comercial

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Veranda Mall marchează cinci ani de la deschidere și lansează cartea „Oborul, ieri și azi”, disponibilă gratuit pe site-ul centrului comercial, aceasta adunând o colecție de imagini de arhivă și articole care scot la iveală întâmplări și personaje emblematice care au transformat cartierul Obor.

Cartea „Oborul, ieri și azi” surprinde evoluția zonei Obor, de la cel mai mare târg din Europa la loc care a găzduit o spânzurătoare, Târgul Moșilor, un bâlci enorm care ar putea concura cu succes cu festivalurile moderne, iar în prezent, Veranda Mall, cel mai nou mall din București.

În perioada următoare, centrul comercial organizează și o expoziție cu fotografii și citate extrase din carte. Cei care vor să lectureze cartea acasă, o pot citi gratuit pe https://verandamall.ro/oborul-ieri-si-azi/. Cartea nu poate fi achiziționată, doar lecturată pe site-ul Veranda Mall.

Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din București, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), în zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați, incluzând spații comerciale, restaurante, cafenele și o zonă verde de 15.000 mp.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Veranda Mall lansează cartea „Oborul, ieri și azi”, la cinci ani de la deschiderea complexului comercial